Tilbehør trampolin

Tilbehør gør din trampolin mere sikker, sjovere og mere holdbar.
 


Tilbehør - mere sikkerhed og mere sjov på trampolinen

En trampolin samles hurtigt og kan bruges med det samme uden ekstra tilbehør. Men vi synes, det er fornuftigt at tilkøbe visse ting for at øge sikkerheden og gøre det endnu sjovere at hoppe.
 
Det vigtigste tilbehør er beskyttelsesnettet, som effektivt forhindrer, at man falder udenfor trampolinen og skader sig. Specielt når flere personer hopper på trampolinen samtidig, eller når mindre børn bruger den. Vores beskyttelsesnet har en selvlukkende indgang, hvilket gør at den altid holdes lukket.
 

Sikkerhedsnet, overtræk og forankringssæt - tilbehør af høj kvalitet

Præcis som med trampoliner, så er der forskel i kvalitet, også når det gælder tilbehør. Især med sikkerhedsnet er det værd at satse nogle ekstra kroner. Billige produkter har ofte dårligere materiale, konstruktion og holdbarhed.
 
 Når der er dage fulde af blæst, eller når trampolinen står ujævnt er det rigtig godt med et forankringssæt. Det er ikke så fedt at finde trampolinen i naboens have efter blæstens hærgen.
 

Gør din trampolin sjovere

North JumpGames tilføjer en helt ny dimension til dine hop og kobler dig sammen med hoppere i hele verden. Vi kalder det Active Gaming!

Hoppebogen er først og fremmest til den, som vil lære sig at hoppe på trampolin på "den rigtige" måde. Her findes øvelser, som lærer dig grundlæggende hop og kombinationer. Et meget værdsat tilbehør.

 

X

Cookie Indstillinger