24/9-1/10 er kundeservice lukket på grund af konference. Det er IKKE muligt at afhente ordrer i denne periode.
Ordrer bliver sendt afsted uden opringning og mails bliver besvaret i begrænset omfang.

★★★★★ ★★★★★ 2 anmeldelse

NORTH Performer

Kraftfuld ydeevne og enestående sikkerhed. Udstyret med HPS, SPS og tyverisikret ramme. Læs mere

Kun få på lager
Kan hentes i Glostrup
11 290 kr
Køb NU!
Trampolin NORTH Performer
Spring
Sikkerhed
Kvalitet

Oval trampolin med maksimal ydeevne

En oval trampolin til dig, der vil have det sejeste inden for trampoliner! Performers låsbare og tyverisikrede ramme er helt unik, og det er blot én af de mange finesser, som denne trampolin har at byde på.

Derudover er Performer udstyret med SPS (Silent Performance System), en hele 42 cm bred kantbeskyttelse, HPS-sikkerhedssystem og en sortlakeret ramme, som giver maksimal rustbeskyttelse. Hoppeegenskaberne er enestående og passer perfekt til både nybegyndere og mere øvede hoppere.

North Performer er designet i Sverige og konstrueret med fokus på kvalitet, design og sikkerhed.Maksimal ydeevne og sikkerhed!

Performer er udstyret med SPS- og HPS-sikkerhedssystem, så både nybegyndere og øvede hoppere kan få en tryg hoppeoplevelse.

SPS – lydløse hop med maksimal ydeevne!
SPS er Norths patenterede løsning, som betyder, at beskyttelseskanten svæver over fjedrene, øger trampolinens affjedring og gør den fuldstændig støjfri. Kan det blive bedre?
Læs mere her...

HPS-sikkerhedssystem
Norths patenterede sikkerhedssystem, som forhindrer trampolinspringeren i at komme i kontakt med fjedrene. 

Låsbar ramme
Med den medfølgende specialnøgle kan du låse rammen for at tyverisikre den, hvilket er en unik egenskab. Der medfølger også en hængelås, som du kan anvende til at låse sikkerhedsnettets åbning med, hvilket er praktisk, hvis trampolinen kun skal kunne anvendes på visse tider af døgnet.


 Opspring

Takket være trampolinens ovale udformning, får man et lidt dybere opspring end på en rund trampolin. Fjedrene, som er galvaniserede og 21,5 cm lange, har forskellig spænding, når de er monteret mellem rammen og trampolindugen. Det er med til at give et maksimalt opspring.
 
Performer har et moderat opspring og er bedst egnet til personer med en vægt på 25-90 kg (med fjederforlængerne: 15-90 kg).


 Kvalitet og sikkerhed

Performers specialdesignede trampolindug er udstyret med det unikke, verdenspatenterede sikkerhedssystem HPS, som indebærer, at trampolinen fortsætter et stykke ud over fjedrene. Dermed minimeres risikoen for at få arme og fødder ned mellem fjedrene.
 
Kantbeskyttelsen er lavet af kraftigt galon, er 42 cm tyk og dækker ramme og fjedre glimrende. Rammen er meget kraftig og føles utroligt solid.

  

Sikkerhedsnet

Norths sikkerhedsnet er et kraftigt og flot sikkerhedsnet, som er tilpasset meget hårde belastninger. Stolperne er meget kraftige og har en højde på hele 1,9 meter. Nettet er fintmasket og tæt, så fingre og tæer ikke sætter sig fast.
 
Derudover er nettet udstyret med Norths patenterede sikkerhedssystem HPS, som sikrer, at hopperens arme og ben ikke kan smutte ud i mellemrummet mellem beskyttelseskant og sikkerhedsnet – en vigtig og værdsat sikkerhedsdetalje!
 
Inde i nettets overkant ligger der en glasfiberring, som sikrer en stilren og flot form og holder nettet på plads. Indgangen er meget sikker, eftersom den er lavet med overlap og lukkes automatisk, og derudover kan den også lukkes med en lynlås. Stolperne er dækket af sorte hylstre.

 

★★★★★★★★★★

Dejlig trampolin som børnene nyder at bruge. Der er ikke ret meget larm fra den og den var meget let at samle. Jeg har sjældent set noget som passer så godt sammen. Det eneste problem var det fine sæt med rutschebane da der skal sættes 24 plastic stykker ind i de komposit bræder som der følger med til platformen hvilket krævede sæbevand og gummihammer. Det tog længere tid end at samle hele trampolinen med net. En ide til en produkt forbedring ville være at få dem sat i fra leverandørens side. Men samlet står den klippe stabilt og er rigtig god at hoppe og lege på den kan varmt anbefales.

Morten B
2017-06-28

 
Svar:

Tak for din feedback! Vi tager dit forslag videre til vores produktudviklere! 

Mvh Hoppeeksperten


★★★★★★★★★★

Super trampolin med god affjedring og stabilitet så selv de sværeste spring kan udføres. Også god til gymnaster der laver komplicerede springøvelser. Trampolinen er lavet i stærk konstruktion og er let at samle.

Charlotte A
2015-09-10

 
Svar:

Hej Charlotte,

Tak for den pæne anmeldelse og er meget glad for at I har fået et godt produkt, som lever op til Jeres forventninger.

Med venlig hilsen

Karsten / Hoppeeksperten.dk


Model

5,0 m

Fjedre: (antal): 96
Vægt (kg): 170
Dimensioner,  længde/bredde (m) 5,0/3,40
Højde (cm): 95
Hoppeflade (m2): 9,79
Anbefalet maksimal belastning (kg): testet op til 750 kg 150
   
Sikkerhedsnet:  
Højde (cm): 190
Vægt (kg): 48

 

Pakkedimensioner

5,0 m

Toprail-box  
Størrelse (cm) 185 x 70 x 40
Vægt 89 kg
Sikkerhedsnet og Benbox  
Størrelse (cm) 173 x 50 x 23
Vægt 66 kg


Rammen er af galvaniserede stålrør. I ringen har stålrøret en diameter på 4,8 cm og materialetykkelsen på stålet er 2,0 mm. Benene har en diameter på 4,2 cm og materialetykkelsen er 2 mm. Rørene er galvaniserede både på yder- og indersiden og sort pulverlakerede for ekstra korrosionsbeskyttelse,
 
Kantbeskyttelsen sidder godt fast. Den er 3,5 cm tyk over rammen for at give ekstra beskyttelse, hvor der virkeligt er behov for det. Den unikke beskyttelsekant er 42 cm bred. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppedugen og rammen med flere cm. Overfladematerialet er af en meget kraftig kvalitetsvinyl, som er UV-beskyttet.


Hoppedug:  En polypropylendug med HPS, der fortsætter ud over fjedrene for at forhindre skader.
Måtten fortsætter lidt ud over trampolinens fjedre. Det betyder, at der ikke er risiko for at komme ned med fødder og arme mellem fjedrene.

Sikkerhedsnet:
North SafetyNet: De polstrede stolper er dækket af sort betræk og har en diameter på 3,8 cm og materialetykkelsen er 1.5 mm. Dette beskyttelsesnet har en selvlukkende indgang.

Farve: Blå

Godkendt af: TUV / CE.


Garanti: Rammen har 10 års garanti, hoppedug og fjedre 5 år, kantbeskyttelsen 2 års garanti mod fabriksfejl. Til privat brug.

 

Manual:

North Performer (PDF)

 

 

Performer i 3D!

Har du spørgsmål?

Afhentning

Trampolinudstilling

Trampolinudstilling,
Glostrup med udstilling
af trampoliner!
  
North Challenger Low 4,3 m

North Explorer 5 m 

North Adventurer 4,2 m

North Pioneer 4,3 m

Berg Favorit 3,8 m

Berg Champion 3,3 m

 

 

Handle trygt

DIBS - Payments made easy