718
Trampoliner   North Explorer Low 2019

Trampolin North Explorer Low 2019

★★★★★ ★★★★★ 11 anmeldelse

InGround oval trampolin med fremragende ydeevne og gode hoppeegenskaber.

Fra

6 990 kr

Køb NU!
Udsolgt.

6 990 kr
Køb NU!
Udsolgt.

7 790 kr
Køb NU!
Udsolgt.

8 290 kr
Køb NU!
Trampolin North Explorer Low 2019

Lav, oval model med maksimalt opspring!

North Explorer Low – den nedgravningsbare variant af vores meget populære ovale trampolin, North Explorer. Low indgår som en naturlig del af haven, fordi benene kun er 28 cm høje. Benene har desuden sort pulverlakering, som gør dem ekstra modstandsdygtige over for vind og vejr. Den ovale udformning giver kraftfulde hoppeegenskaber, som passer perfekt til alle, der vil lave saltoer, tricks og akrobatik.
 
Derudover får du en robust og stabil ramme, et opdateret HPS-sikkerhedssystem, en tyk og velpolstret beskyttelseskant, et nedre sikkerhedsnet, North Safetynet samt et fantastisk dejligt og stabilt opspring.

Her finder du manual for Explorer Low>>Design og sikkerhed!

Explorer Low er designet af et svensk team af udviklere. Trampolinen er fremstillet med fokus på kvalitet, design og sikkerhed. Det unikke patenterede sikkerhedssystem HPS gør Explorer til en af vores sikreste trampoliner. Med denne model kommer HPS-systemet endda i en opdateret udgave. En oval trampolin skiller sig ud fra mængden, samtidig med, at den er nemmere at placere i haver med begrænset plads.
 
Den flotte sortlakerede ramme er også med til at give udseendet et løft. Den giver ovenikøbet ekstra rustbeskyttelse hvilket betyder, at trampolinen holder sig flot år efter år. Derudover medfølger der et nedre net, som monteres rundt om rammen for at forhindre, at bolde eller lignende triller ned i hullet under trampolinen. Hvis du kan lide flot design, høje hop, maksimal sikkerhed og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, er det her den helt rigtige trampolin til dig!


Bemærk! Tilbehør

SPS – lydløse hop og optimalt opspring!

SPS er Norths patenterede løsning, som gør, at kantbeskyttelsen svæver over fjedrene. (OBS! SPS købes som tilbehør) Læs mere her...


 Opspring

Takket være Explorers ovale form, får man et lidt dybere opspring end på en rund trampolin. Fjedrene er galvaniserede og 21,5 cm lange. De har forskellig spænding, når de er monteret mellem rammen og trampolindugen. Det er med til at give et maksimalt opspring.
 
Med de medfølgende fjederforlængere kan opspringet justeres, så det bliver blødere. Explorer har et moderat opspring og er bedst egnet til personer med en vægt på 25-90 kg (15-90 kg med fjederforlængere).


 Kvalitet og sikkerhed

Explorers specialdesignede trampolindug er udstyret med det unikke, verdenspatenterede sikkerhedssystem HPS, som her fås i en opdateret udgave: Kantbeskyttelsen "sys" sammen med hoppedugen og dermed minimeres risikoen for, at arme og fødder smutter ned mellem fjedrene.
 
Beskyttelseskanten er lavet af kraftigt galon, er 3 cm tykt og dækker ramme og fjedre glimrende. Rammen er meget kraftig og føles utroligt solid.

  

Sikkerhedsnet

North Safetynet er hele 1,9 meter højt. Det monteres i solide beslag udvendigt på rammen og beskyttelseskanten. Nettet er finmasket for at forhindre, at fingre og tæer sætter sig fast. Stolperne er meget kraftige og skabt til at kunne holde til hårde belastninger.
 
Derudover er nettet udstyret med Norths patenterede sikkerhedssystem HPS, som forhindrer, at fødder eller arme kan smutte ud mellem beskyttelseskanten og sikkerhedsnettets nedre kant. Den sikre indgang med overlap holdes altid lukket, mens der hoppes.
 

Hoppearealets størrelse sammenlignet med en rund trampolin:

Explorer 350 (3,5 x 2,45 m) = rund ca. 3,0 m trampolin
Explorer 420 (4,2 x 2,95 m) = rund ca. 3,6 m trampolin
Explorer 500 (5,0 x 3,4 m) = rund ca. 4,3 m trampolin

 

★★★★★★★★★

Trampolinen er god og nem at samle. Dog forstår jeg ikke hvorfor man skal sy nettet sammen med trampolinen.

Thea K
2019-08-14

 
Svar:

Hej Thea!

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at i synes, at trampolinen er god. HPS-systemet, som du refererer til, forhindrer fødder og tæer i at komme under kantbeskyttelsen og ned til fjedrene. Derudover gør HPS-systemet desuden, at man ikke kan komme under sikkerhedsnettets underkant. Dette er et rigtig godt sikkerhedstiltag, særligt hvis man har yngre børn, da man ikke kan stikke en arm ud mellem sikkerhedsnettet og kantbeskyttelse. 

Vi håber, at i bliver rigtig glade for trampolinen!

Vh. Hoppeeksperten


★★★★★★★★★★

Kvalitetsprodukter, god rådgivning og hurtig levering. Meget tilfreds.

Thomas L
2019-08-13

★★★★★★★★★★

Ekstrem fin trampolin. Nem at samle. Godt kram og solidt. Gennemtænkt sikkerhed og nemt at tage sikkerhedsnet af og lægge under afdæknings-pressening for vinteren.Det var faktisk også overraskende nemt at grave det krævede hul og få den sænket. Meget tilfreds og børnene elsker trampolinen.Vi havde besøg af en person, som har hoppet i klub, og som er vant til meget dyre trampoliner, og selv han var imponeret. Eneste minus var at jeg ikke blev mindet om ved køb at huske fast spændingsremme til vind sikring. Måtte købe i Silvan.

Martin M
2019-07-26

★★★★★★★★★★

Det var nemt at bestille via hjemmesiden, og trampolinen kom et par dage efter den kom på lager. Fragtmanden var venlig med placeringen af den ved leveringen. Trampolinen tog sin tid at samle, men det var til at forstå og den fungere rigtig godt i brug.

Peter O
2019-07-17

★★★★★★★★★★

Vi har tidligere haft den ovale North trampolin og ønskede en ny nedgravet version. Vi fik gode råd og vejledning fra Hoppeeksperten til valg af trampolin og er vældig glade for resultatet.

Katrine W
2019-05-22

★★★★★★★★★★

Virkelig sublim service. Vil anbefale til enhver tid.

Martin M
2019-05-09

★★★★★★★★★★

Vi er mega glad over vores trampolin. Da jeg havde bestilt blev jeg ringet op næste dag for at høre om alt var i orden. Det var en positiv oplevelse.

Xenia P
2018-08-16

★★★★★★★★★★

Trampolinen er dyr men dælme lækker Hoppeekspertens folk ringede Ca. 30 min efter bestillingen og gav mig et omtrentligt leveringstidspunkt hvilket holdt fint stik. En dårlig fjeder blev helt problemfrit ombyttet og alt har bare fungeret.

Jesper Kjær A
2018-07-19

★★★★★★★★★

Leverance - super hurtigt og kan ikke gøres bedre. Trampolinen er det største hit blandt børnene og faderen syntes også den er super :. Det eneste klagepunkt er samlearbejdet. Først indholdsfortegnelse i instruktionsbogen som henviser til forkerte sider detalje. Men mere problematisk så passer antal huller i undernet og net ikke med antal fjedre og således ender man med at det hele skævvrides og må starte forfra med at sy delene sammen - som i øvrigt er yderst besværligt og tager ca. halvdelen af samletiden at gøre. Vil anbefale at dette laves med fx velcro som er rigeligt stærkt og 100 gange nemmere at sætte på.Og så tror jeg egentligt ikke kravet til hullet er udregnet korrekt. 85 cm er ca. 50 cm mere end det er muligt overhovedet at få trampolinen presset ned til...så der blev flyttet utrolig meget ekstra jord...men nu kan 150 kg personer hoppe uden risiko for at ramme jorden :.

Ole S
2018-07-06

 
Svar:

Hej Ole!

Du kan tro vi er glade for at høre, at trampolinen er et stort hit!
Vi sætter stor pris på konstruktiv feedback, så vi kan blive endnu bedre, og derfor kan du tro det er værdsat, at du har taget dig tid til at komme med kritik af vores instruktionsbog samt udformning af HPS-systemet. 

Det vil vi tage med videre til vores produktionsafdeling som forslag til forbedring.

Venligst,
Hoppeeksperten.dk
 


★★★★★★★★★★

Rigtig hurtig levering og direkt kontakt med chauffør Fin vejledning og virkelig kvalitet trampolin:

Aleksandra K
2018-07-05

Vis alle 11 anmeldelse >

Model

3,5 m

4,2 m

5,0 m

Fjedre: (antal): 64 80 96
Vægt (kg): 112 133 170
Længde x bredde (m) 3,5 x 2,45 4,20 x 2,95 5,0 x 3,40
Højde (cm): 28 28 28
Hoppeflade (m2): 4 7,3 9,79
Anbefalet maksimal belastning (kg): testet op til 750 kg 150 150 150

 

Kolli-dimensioner

3,5 m

4,2 m

5,0 m

Toprail-kasse      
Størrelse (m) 1,42 x 0,57 x 0,40 1,57 x 0,58 x 0,37 1,80 x 0,60 x 0,37
Vægt (kg) 57 74 89
Benkasse      
Størrelse (m) 0,45 x 0,37 x 0,17 0,42 x 0,36 x 0,15 0,42 x 0,36 x 0,15
Vægt (kg) 13 13 13
Sikkerhedsnet-kasse      
Størrelse (m) 1,16 x 0,56 x 0,21 1,16 x 0,56 x 0,23 1,16 x 0,56 x 2,25
Vægt (kg) 35 38 39


Rammen er af galvaniserede stålrør. I ringen har stålrøret en diameter på 4,8 cm og materialetykkelsen på stålet er 2,0 mm. Benene har en diameter på 4,2 cm og materialetykkelsen er 2 mm. Rørene er galvaniserede både på yder- og indersiden og pulverlakerede i sort for ekstra rustbeskyttelse.
 
Kantbeskyttelsen sidder godt fast og den er 3 cm tyk over rammen for at give ekstra beskyttelse, hvor der virkelig er behov for det. Sammen med hoppedugen udgør kantbeskyttelsen en væsentlig del af det opdaterede HPS-system, idet kantbeskyttelsen og hoppedugen "sys sammen" og dermed sikrer, at man ikke kan komme ned mellem fjedrene. 

Den unikke beskyttelsekant er 38 cm bred. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppedugen og rammen med flere cm. Overfladematerialet er af en meget kraftig kvalitetsvinyl, som er UV-beskyttet.

 

Sikkerhedsnet:
North SafetyNet: De polstrede stolper er dækket af sort betræk og har en diameter på 3,8 cm og materialetykkelsen er 1.5 mm. Beskyttelsesnettet har en selvlukkende indgang. Sikkerhedsnettet er udstyret med en øvrig del af 2018-modellens udvidede HPS-system, eftersom sikkerhedsnettet "sys sammen" med yderkanten af kantbeskyttelsen for at sikre, at man ikke kan falde ud under sikkerhedsnettet. 

Farve: Sort

Godkendt af: TUV / CE. 
 


Læs om garantier her.

 

Manual - Explorer Low
North Trampolin Explorer Low
N
orth Safety Net

 

Har du spørgsmål?X

Cookie Indstillinger