712
Trampoliner   North Explorer 2019

Trampolin North Explorer 2019

★★★★★ ★★★★★ 14 anmeldelse

Vores populære ovale bestseller North Explorer har fået et nyt udseende med sort kantbeskyttelse samt opdateret sikkerhedsnet og HPS-system.

Fra

6 990 kr

Køb NU!
Udsolgt for sæsonen!

7 790 kr
Køb NU!
Udsolgt for sæsonen!

6 990 kr
Køb NU!
Trampolin North Explorer 2019

Oval trampolin til skyhøje præstationer!

Vores populære bestseller North Explorer har fået et nyt udseende med sort kantbeskyttelse samt opdateret sikkerhedsnet og HPS-system.

Samme fantastiske opspring og robuste ramme - nu med nyt design og opdaterede sikkerhedsløsninger! 
 
 


 


 

God til tricks!

Kan du lide at lave tricks på trampolinen, så er North Explorer noget dig!

Den ovale form giver en stor og lang hoppeflade.

Sikkerheden er i top, så du kan koncentrere dig om at udvikle dine hop og tricks!


 Opspring

Explorers ovale form sammen med rigtigt gode fjedre gør Explorer til en trampolin med ekstremt godt opspring.

Vi hopper på mange trampoliner hvert år og kan konstatere, at Explorer har et opspring i absolut topklasse!
 
Explorer passer både lette og tungere hoppere. Når børnene er små, bruger I fjederforlængerne for en blødere hoppedug, der passer godt til letvægts-hoppere (fra 15 kg og opad). Når børnene bliver større, fjerner I dem og får en hårdere hoppedug med et bedre opspring for lidt tungere trampolinspringere (25 kg og opad).

 Kvalitet og sikkerhed

Rammen er robust og meget stabil. De sortlakerede ben giver ekstra rustbeskyttelse og et pænt og stilrent look.

Explorers opdaterede HPS-system forhindrer fødder og tæer i at komme under kantbeskyttelsen - dermed er adgangen til fjedrene helt afskærmet, og man kan slet ikke få fødder og arme ned mellem fjedrene. En anden HPS-opdatering er desuden, at sikkerhedesnet og kantbeskyttelse "sys sammen", så man ikke kan komme under sikkerhedsnettets underkant.

Det høje sikkerhedsnet har stabile stolper og er lavet af et finmasket materiale, som giver bedst muligt beskyttelse.

 

Sikkerhedsnet

Sikkerhedsnettet er 190 cm højt og indgangen er lavet med overlap, så den altid holdes lukket.

Nettet er finmasket og tæt, så tæer og fingre ikke sætter sig fast. 

På stolperne sidder et sort betræk som giver et stilrent look og beskytter skummet omkring stolperne.

 


Obs! Tilbehør

SPS – lydløse hop med optimalt opspring!

SPS er Norths patenterede løsning, som får kantbeskyttelsen til at svæve over fjedrene. Det giver et noget nær lydløst og optimeret spring (OBS! SPS er et tilbehør) Læs mere her...

 

★★★★★★★★★★

Den lever fuldt op til vores forventninger. Den har en super hoppe effekt og vores søn kan lave alle sine tricks på den og med en fin sikkerhed.

Susanne M
2019-07-29

★★★★★★★★★★

Enkel bestilling, fin pris, hurtig præcis leverance. Trampolinen tog et par timer for to voksne at samle mest pga lidt tvivl om, hvordan sikkerhedsnettet syes på. Ellers dejligt lige til og trampolinen har bragt stor glæde.

Mads F
2019-07-26

★★★★★★★★★★

Både før og efter købet af trampolinen North Explorer 420 sikkerhedsnet fik jeg supergod vejledning hos Hoppeeksperten.dk. Jeg er meget tilfreds med trampolinen, der er oval og som passer perfekt til min families behov. Vi har tilkøbt basketnet og basketball til vores store fornøjelse.Vi har fået en super god vare og kundeservicen var helt i top. Hoppeeksperten.dk samt trampolinen North Explorer 420 sikkerhedsnet får hermed mine allerbedste anbefalinger.

Christina E
2019-07-26

★★★★★★★★★★

Fantastisk trampolin - jeg har ikke selv det store sammenligningsgrundlag, men mine unger som har prøvet lidt af hvert er enormt begejstrede. God service fra Hoppeeksperten og hurtig levering. Samlevejledningen er let at følge. Vejledningen anbefaler, at trampolinen samles af minimum to personer heraf mindst en voksen. Jeg er gør-det-selv-nørd og gik i gang ene mand, hvilket fungerede fint på alle punkter - undtagen påsætningen af fjedrene, jeg valgte den stramme opsætning - der findes også en løsere til små børn. Dette kan måske gøres alene af et fitnesscenter-muskelbundt med samme styrke i en arm, som jeg har i begge mine, men for mit vedkommende havde jeg brug for assistance fra min 11-årige datter, hvormed det gik som en leg.

Rasmus H
2019-03-31

★★★★★★★★★★

Vi er virkelig glade for vores nye trampolin. Fantastisk kvalitet. Tager lidt lang tid at få det hele samlet men fin og let forståelig vejledning. Og absolut al tiden værd. Den er super både for børn og voksne.

Mette B
2018-07-05

★★★★★★★★★★

Super professionel virksomhed - hvor service opfølgning og kunden er i centrum - var mega inpoberet over vires nye trampolin som bestemt er i den dyre ende men Nøjhh hvor er det bare kvalitet og en fornøjelse at samle den 5 stjerner til jer - go sommer

Ren? Martin L
2018-07-05

★★★★★★★★★★

Ungerne elsker denNettet er godt og god hoppedug. Dog lidt svær at samle

Terese P
2018-05-09

★★★★★★★★★

Salg, hurtigt levering samt opfølgning fungerede rigtigt godt. Produkt af god kvalitet. Dog savnede vi fabriksfremstillede formstøbte gummi fødder med rustfrie spændebånd. Vi har trampolinen opstillet på fliseareal og den ridser og ødelægger vore fliser når børnene hopper på den. Dette er forsøgt løst af os midlertidigt via 30 cm opskårede mountainbike dæk stykker og strips absolut ikke optimalt men er overgangsløsning. Til den relativt høje pris bør den kunne opstilles på flere typer underlag uden at lave skader og ikke kun være designet til græsplæner.

Alex P
2017-08-12

 
Svar:

Hej Alex. Tak for din feedback. Vi tager dine forslag videre til vores produktionsafdeling!

Mvh Hoppeeksperten


★★★★★★★★★★

Super duper tip top i orden. Min datter hopper og hopper!

Dorthe P
2017-08-08

★★★★★★★★★★

Super godt produkt meget hurtig levering! Bliver brugt flittigt

Karin S
2017-07-08

Vis alle 14 anmeldelse >

 

Model

 

 

 

3,5 m

 

 

 

4,2 m

 

 

 

5,0 m

 

 
Fjedre: (antal):
64
80
96
Vægt (kg):
112
133
151
Længde x bredde (m)
3,50 x 2,45
4,20 x 2,95
5,0 x 3,40
Højde (cm):
85
95
100
Hoppeflade (m2):
4
7,3
9,79
Anbefalet maksimal belastning (kg): testet op til 750 kg
150
150
150
 
Pakkedimensioner

 

3,5 m

 

 

 

4,2 m

 

 

 

5,0 m

 

 
Toprail-box
 
 
 
Størrelse (cm)
1,42 x 0,57 x 0,40
1,57 x 0,58 x 0,37
1,80 x 0,60 x 0,37
Vægt
57 kg
74 kg
89 kg
Sikkerhedsnet og Benbox
 
 
 
Størrelse (cm)
1,25 x 0,48 x 0,32
1,50 x 0,50 x 0,24
1,73 x 0,50 x 0,23
Vægt
55 kg
59 kg
62 kg
 

 

 
Rammen er af galvaniserede stålrør. I ringen har stålrøret en diameter på 4,8 cm og materialetykkelsen på stålet er 2 mm. Benene har en diameter på 4,2 cm og materialetykkelsen er 2 mm. Rørene er galvaniserede både på yder- og indersiden og sort pulverlakerede for ekstra korrosionsbeskyttelse,
 
Kantbeskyttelsen sidder godt fast og den er 3 cm tyk over rammen for at give ekstra beskyttelse, hvor der virkelig er behov for det. Tilsammen med hoppedugen udgør kantbeskyttelsen det opdaterede HPS-system, idet kantbeskyttelse og hoppedug "sys sammen" på en sådan måde, at man ikke kan komme ned mellem fjedrene.

Den unikke beskyttelseskant er 38 cm bred. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppedugen og rammen med flere cm. Overfladematerialet er af en meget kraftig kvalitetsvinyl, som er UV-beskyttet.
 
 
Hoppedug: En polypropylendug med HPS (patent pending), idet hoppedugen "sys sammen" med kantbeskyttelsen for at undgå, at arme og ben kan komme ned mellem fjedrene. 
 
Sikkerhedsnet:
North SafetyNet: De polstrede stolper er dækket af sort betræk og har en diameter på 38,1mm og materialetykkelsen er 1.5 mm. Beskyttelsesnettet har en selvlukkende indgang.
 
Farve: Sort
 
Godkendt af: TUV / CE.
 
Læs om garantier her.

 

Monteringsfilm:

North Stige
North Stige
Pris
299 kr
North Base
North Base
Fra
890 kr
Hoppebogen
Hoppebogen
Pris
195 kr
North Støttesæt
North Støttesæt
Pris
349 kr

Har du spørgsmål?X

Cookie Indstillinger