24/9-1/10 er kundeservice lukket på grund af konference. Det er IKKE muligt at afhente ordrer i denne periode.
Ordrer bliver sendt afsted uden opringning og mails bliver besvaret i begrænset omfang.

★★★★★ ★★★★★ 70 anmeldelse

NORTH Explorer

Kraftfulde hoppeegenskaber, som gør trampolinen velegnet til tricks og akrobatik. Udstyret med HPS. Læs mere

6 790 kr
Køb NU!
Midlertidigt udsolgt
6 790 kr
Køb NU!
Udgået af sortimentet.
7 690 kr
Køb NU!
Udgået af sortimentet.
8 490 kr
Køb NU!
Trampolin NORTH Explorer
Spring
Sikkerhed
Kvalitet

Oval trampolin til skyhøje præstationer!

North Explorer er designet i Sverige og konstrueret med fokus på kvalitet, design og sikkerhed. Explorer er blevet enormt populær, eftersom den ovale form giver meget kraftfulde hoppeegenskaber, som er perfekt egnet til alle, der elsker at lave tricks, saltoer, gymnastisk og akrobatik.

 
Det at Explorer ikke er rund, gør den nemmere at placere i visse haver, samtidig med, at den også skiller sig ud fra mængden. Det flotte udseende fremhæves af den lækre sortlakerede ramme, som giver ekstra rustbeskyttelse og sikrer, at trampolinen holder sig pæn år efter år.
 
Hvis du kan lide høje hop, elegant design, maksimal sikkerhed og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, er det her den helt rigtige trampolin til dig. 

Optimale forudsætninger for tricks og akrobatik!

Explorers ovale udformning gør den yderst velegnet til alle, der vil udføre tricks eller gymnastiske spring på trampolinen.
 
Dels er hoppearealet længere end på mange af de runde trampoliner, hvilket kan være en fordel ved kombinationsakrobatik, og samtidig giver den ovale form rigtig gode hoppeegenskaber. De medfølgende fjederforlængere gør det muligt at justere opspring alt efter, hvem der skal hoppe på trampolinen.
 
På Explorer kan du dermed hoppe virkelig højt, hvilket giver optimale forudsætninger for at videreudvikle din hoppeteknik!


Obs! tilbehør

SPS – lydløse hop med optimalt opspring!

SPS er Norths patenterede løsning, som gør, at beskyttelseskanten svæver over fjedrene. (OBS! SPS er et tilbehør) Læs mere her...


 Opspring

Takket være Explorers ovale udformning får man et lidt dybere opspring end på en rund trampolin. Fjedrene, som er galvaniserede og 21,5 cm lange, har forskellig spænding, når de er monteret mellem rammen og trampolindugen for at give maksimalt opspring.
 
Explorer har et moderat opspring og er bedst egnet til personer med en vægt på 25-90 kg (med fjederforlængerne: 15-90 kg).


 Kvalitet og sikkerhed

Explorers specialdesignede trampolindug er udstyret med det unikke, verdenspatenterede sikkerhedssystem HPS, som indebærer, at trampolinen fortsætter et stykke ud over fjedrene. Dermed minimeres risikoen for at få arme og fødder ned mellem fjedrene.
 
Beskyttelseskanten er lavet af kraftigt galon, er 3 cm tykt og dækker ramme og fjedre glimrende. Rammen er meget kraftig og føles utroligt solid.

 

Sikkerhedsnet

North Safetynet er et kraftigt og flot sikkerhedsnet, som er tilpasset til at kunne holde til meget hårde belastninger. Stolperne er meget kraftige og har en højde på hele 1,9 meter. Nettet er fintmasket og tæt, så fingre og tæer ikke sætter sig fast.
 
Derudover er nettet udstyret med Norths patenterede sikkerhedssystem HPS, som sikrer, at hopperens arme og ben ikke kan smutte ud i mellemrummet mellem beskyttelseskant og sikkerhedsnet – en vigtig og værdsat sikkerhedsdetalje!
 
Inde i nettets overkant ligger der en glasfiberring, som sikrer en stilren og flot form og holder nettet på plads. Indgangen er meget sikker, eftersom den er lavet med overlap og lukkes automatisk, men derudover kan den også lukkes med en lynlås. Stolperne er dækket af sorte hylstre.
 
 
Hoppearealets størrelse sammenlignet med en rund trampolin:
Explorer 350 (3,5 x 2,45 m) = rund ca. 3,0 m trampolin
Explorer 420 (4,2 x 2,95 m) = rund ca. 3,6 m trampolin
Explorer 500 (5,0 x 3,4 m) = rund ca. 4,3 m trampolin

 

★★★★★★★★★★

FantastikNem at samle nem at tage nettet ned i blæse vejr.

Eric S
2018-05-09

★★★★★★★★★★

Meget gedigent udført trampolin. Når man opgraderer fra en standard tilbudstrampolin der har været skilt ad og samlet et par gange over årene bemærker man med hvilken kvalitet North Explorer er udført. Alt kan samles af en enkelt person hvis man tænker sig lidt om og der er ikke noget der går i stykker undervejs. Superfin kvalitet der kan holde til det omskiftelige danske sommervejr og er klar til en ny sæson næste år.

Anders M
2017-10-27

★★★★★★★★★★

Vi er meget glade for den. Ungerne hopper i den hver dag.

Caroline R
2017-10-13

★★★★★★★★★

Fantastisk trampolin - og god service. Jordspyd kunne godt forankres bedre.

Rasmus C
2017-10-12

★★★★★★★★★★

Det er en rigtig fin trampolin som bliver flittigt brugt. God vejledning til opsætningen. Vi købte også et støttesæt til trampolinen med de er svære at spænde til da de ligesom bare glider rundt. Lav den så de både låser rund om foden og om det øverste rør.

Helle Holten N
2017-08-24

★★★★★★★★★

Salg, hurtigt levering samt opfølgning fungerede rigtigt godt. Produkt af god kvalitet. Dog savnede vi fabriksfremstillede formstøbte gummi fødder med rustfrie spændebånd. Vi har trampolinen opstillet på fliseareal og den ridser og ødelægger vore fliser når børnene hopper på den. Dette er forsøgt løst af os midlertidigt via 30 cm opskårede mountainbike dæk stykker og strips absolut ikke optimalt men er overgangsløsning. Til den relativt høje pris bør den kunne opstilles på flere typer underlag uden at lave skader og ikke kun være designet til græsplæner.

Alex P
2017-08-12

 
Svar:

Hej Alex. Tak for din feedback. Vi tager dine forslag videre til vores produktionsafdeling!

Mvh Hoppeeksperten


★★★★★★★★★★

Super service, trampolinen var nem at opsætte og meget bedre hoppeeffekt end ventet. Vi er meget tilfredse.

Ingrid T
2017-08-09

★★★★★★★★★★

En super god trampolin som vi alle er glade for. Jeg synes prisen var høj når man sammenligner med andre på markedet men har ikke fortrudt for det er så tydeligt at kvaliteten er i top. Vi er også glade for at vi valgte en oval for der er bedre plads til at man kan lave kolbøtter, spring osv. Vi fik rigtig god rådgivning inden køb og det var nemt at bestille og afhente trampolinen.

Rikke T
2017-08-09

★★★★★★★★★★

Super duper tip top i orden. Min datter hopper og hopper!

Dorthe P
2017-08-08

★★★★★★★★★★

Super godt produkt meget hurtig levering! Bliver brugt flittigt

Karin S
2017-07-08

Vis alle 70 anmeldelse >

Model

3,5 m

4,2 m

5,0 m

Fjedre: (antal): 80 88 96
Vægt (kg): 112 133 170
Længde x bredde (m) 3,50 x 2,45 4,20 x 2,95 5,0 x 3,40
Højde (cm): 95 95 95
Hoppeflade (m2): 4 7,3 9,79
Anbefalet maksimal belastning (kg): testet op til 750 kg 150 150 150
       
Sikkerhedsnet:      
Højde(cm): 190 190 190
Vægt (kg): 48 48 48

 

Pakkedimensioner

3,5 m

4,2 m

5,0 m

Toprail-box      
Størrelse (cm) 131 x 63 x 33 154 x 63 x 33 180 x 68 x 35
Vægt 57 kg 74 kg 89 kg
Sikkerhedsnet og Benbox      
Størrelse (cm) 125 x 48 x 32 150 x 50 x 24 173 x 50 x 23
Vægt 55 kg 59 kg 62 kg


Rammen er af galvaniserede stålrør. I ringen har stålrøret en diameter på 48 mm og materialetykkelsen på stålet er 2,0 mm. Benene har en diameter på 42 mm og materialetykkelsen er 2 mm. Rørene er galvaniserede både på yder- og indersiden og sort pulverlakerede for ekstra korrosionsbeskyttelse,
 
Kantbeskyttelsen sidder godt fast og den er 30mm tyk over rammen for at give ekstra beskyttelse, hvor der virkeligt er behov. Den unikke beskyttelsekant er 380 mm bred. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppedugen og rammen med flere cm. Overfladematerialet er af en meget kraftig kvalitet vinyl, som er UV-beskyttet.


Hoppedug:  En polypropylendug med HPS (patent pending), der fortsætter ud over fjedrene for at forhindre skader.
Det betyder, at risikoen for at komme ned med fødder og arme mellem fjedrene minimeres.

Sikkerhedsnet:
North SafetyNet: De polstrede stolper er dækket af sort betræk og har en diameter på 38,1mm og materialetykkelsen er 1.5 mm. Dette beskyttelsesnet har en selvlukkende indgang.

Farve: Grøn

Godkendt af: TUV / CE.


Garanti: Rammen har 10 års garanti, hoppedug og fjedre 5 år, kantbeskyttelsen 2 års garanti mod fabriksfejl. Til privat brug.
 

Manual:
North Explorer (PDF)

 

NORTH Explorer - Monteringsfilm:

Explorer i 3D

Tilbehør til NORTH Explorer


NORTH Stige
NORTH Stige
Pris
250 kr
Støttesæt
Støttesæt
Pris
299 kr
Hoppebogen
Hoppebogen
Pris
165 kr
Skotaske
Skotaske
Pris
149 kr

Har du spørgsmål?

Afhentning

Trampolinudstilling

Trampolinudstilling,
Glostrup med udstilling
af trampoliner!
  
North Challenger Low 4,3 m

North Explorer 5 m 

North Adventurer 4,2 m

North Pioneer 4,3 m

Berg Favorit 3,8 m

Berg Champion 3,3 m

 

 

Handle trygt

DIBS - Payments made easy