721
Trampoliner   North Challenger Low

Trampolin North Challenger Low

★★★★★ ★★★★★ 7 anmeldelse

Fantastisk opspring og ekstra sikkerhed med en nedgravningsbar trampolin for hele familien

Fra

6 190 kr

Køb NU!
Udsolgt for sæsonen!

6 190 kr
Køb NU!
Udsolgt for sæsonen!

6 990 kr
Køb NU!
Trampolin North Challenger Low

Nedgravningsbar, rund trampolin med unikke egenskaber!

Den runde trampolin, North Challenger Low er en opdateret version af vores North Challenger Low Classic. Trampolinen er nedgravningsbar og har en rammehøjde på bare 28 cm. 

Med en tyk kantbeskyttelse, fjederforlængere og sikkerhedsnet rundt om kantbeskyttelsen og om trampolinens ben, passer den runde trampolin perfekt til selv mindre børn. Med sin lave højde indgår trampolinen som en naturlig del af haven. Hop – som passer både til træning og leg

North Challenger Low kommer med fjederforlængere, hvilket betyder, at trampolinens opspring kan justeres. Det er en unik detalje! Uden fjederforlængere monteret, er opspringet middelhårdt og passer til personer med en vægt på 30-90 kg.

Vælger I at forlænge fjedrene med de medfølgende fjederforlængerne, bliver opspringet betydeligt blødere, og så passer trampolinen til personer ned til 15 kg.


Bemærk! Tilbehør

SPS – lydløse hop og optimalt opspring!

SPS er Norths patenterede løsning, som gør, at kantbeskyttelsen svæver over fjedrene. (OBS! SPS købes som tilbehør) Læs mere her...


 Kraftig kantbeskyttelse for en sikrere trampolin

Trampolinens kantbeskyttelse er lavet af kraftig kvalitetsvinyl, og dækker både ramme og fjedre fuldstændig. Rammen er så robust, at den står stille på jorden, når man hopper på den. 

North Trampolines specialdesignede hoppedug kommer med en opdateret udgave af sikkerhedssystemet HPS. Det betyder, at hoppedugen ”sys sammen” med kantbeskyttelsen for at undgå, at arme og ben kan komme ned mellem fjedrene. Desuden minimeres risikoen for at falde ned mellem trampolinens kantbeskyttelse og sikkerhedsnet. 
 


 Kvalitet og sikkerhed

Trampolinen er udrustet med flere sikkerhedsdetaljer:
  • Kantbeskyttelse rundt om trampolinrammen
  • Et højt sikkerhedsnet på hele 190 cm. Sikkerhedsnettets indgang er selvlukkende, og er udstyret med indbygget beskyttelse mod at falde ned mellem sikkerhedsnettet og kantbeskyttelsen, vores HPS-system. Dette sikrer, at man ikke kan falde ned fra trampolinen, når først man er på indersiden af sikkerhedsnettet.  
  • Trampolinen er udstyret med et af de bedste kantbeskyttelser, der er på markedet. Det er 38 cm bredt og 3 cm tykt og overlapper både fjedre og ramme med flere centimeter. 
  • HPS sikkerhedssystemet – sikrer, at både arme og fødder ikke kan komme ned mellem fjedrene 

  

Sikkerhedsnet

North Challenger Low kommer med et øvre og et nedre sikkerhedsnet. Det finmaskede net er både slidstærkt og UV-beskyttet. Sikkerhedsnettets stolper er nogle af de kraftigste, som findes på markedets.

En glasfiberring i nettets øvre kant er med til at bevare sikkerhedsnettets spændstighed og trampolinens runde form. Trampolinens indgang er lavet med overlapning, og holder sig derfor automatisk lukket

 

★★★★★★★★★★

Super god trampolin i høj kvalitet. Tager lang tid at samle, men det er hurtigt glemt, når ungerne hygger sig.

Peter L
2019-04-18

★★★★★★★★★

Er glad for vores funktionelle og flotte trampolin. Drengene på 15 og 3 år kan selv komme ind og ud. Tager tid at samle men den er solid og god kvalitet.

Lotte L
2018-05-09

★★★★★★★★★★

Trampolinen er kvalitets- og sikkerhedsmæssigt helt i top. Den kan klart anbefales hvis I skal købe trampolin.

Claus Bugge H
2017-10-12

★★★★★★★★★★

Fantastisk trampolin som opfyldte alle forventninger. Kan helt klart anbefales.

Louise K
2017-08-08

★★★★★★★★★★

Vi er meget glade for den North Challenger trampolin vi har købt. Den passer rigtig godt til både børn og voksne og sikkerheden er i top hvilket er vigtigt når man har små børn.

Morten Eeg Ejrnæs N
2017-06-29

★★★★★★★★★★

I vores jagt på en trampolin til vores 2 piger fandt vi Hoppeeksperten.dk. En meget overskuelig hjemmeside hvor vi kunne finde alle informationer omkring alle trampolinerne. Vores fokus var kvalitet og sikkerhed da vores piger er 2 og 5 år og så ville vi have en trampolin hvor vi forældre kunne være med på den sammen med pigerne så den skulle også kunne tage en del kg. Vi opdagede at I har showrum i Glostrup så vi kørte afsted for at afprøve trampoliner. Det var et super fedt besøg der fik vi virkelig syn for sagen vi havde besluttet os for en model hjemmefra som vi ville købe men faktisk om besluttede vi os da vi kom der ud. Vi tog hjem og bestilte over hjemmesiden og få dage efter blev trampolin og tilbehør leveret. Nemt og enkelt.Vi er SÅ glade for vores nedgravet North Challenger med sikkerhedsnet den er i brug hver eneste dag.

Majbritt C
2017-06-09

★★★★★★★★★★

God og hurtig svar på vores spørgsmål sendt pr mail. Let at bestille på hjemmesiden. Hurtig og korrekt levering - dog glemte chaufføren at ringe inden. Rimelig nem at samle dog havde lidt tekst til billederne været rart.

Anitta S
2016-08-11

Model

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Fjedre: (antal): 64 80 96
Vægt (kg): 97 113 127
       
Højde (cm): 28 28 28
Hoppeflade (m2): 4 7,3 9,79
Anbefalet maksimal belastning (kg): testet op til 750 kg 150 150 150

 

Kolli-dimensioner

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Toprail-kasse      
Størrelse (m) 1,28 x 0,57 x 0,37 1,52 x 0,57 x 0,37 1,76 x 0,57 x 0,37
Vægt (kg) 60 70 83
Benkasse      
Størrelse (m) 0,45 x 0,37 x 0,17 0,45 x 0,37 x 0,17 0,45 x 0,37 x 0,17
Vægt (kg) 13 13 13
Sikkerhedsnet-kasse      
Størrelse (m) 1,16 x 0,56 x 0,21 1,16 x 0,56 x 0,21 1,16 x 0,56 x 0,25
Vægt (kg) 35 38 39


Rammen er af galvaniserede stålrør. I ringen har stålrøret en diameter på 4,8 cm og materialetykkelsen på stålet er 2,0 mm. Benene har en diameter på 4,2 cm og materialetykkelsen er 2 mm. Rørene er galvaniserede både på yder- og indersiden og pulverlakerede i sort for ekstra rustbeskyttelse.
 
Kantbeskyttelsen sidder godt fast og den er 3 cm tyk over rammen for at give ekstra beskyttelse, hvor der virkelig er behov for det. Sammen med hoppedugen udgør kantbeskyttelsen en væsentlig del af det opdaterede HPS-system, idet kantbeskyttelsen og hoppedugen "sys sammen" og dermed sikrer, at man ikke kan komme ned mellem fjedrene. 

Den unikke beskyttelsekant er 38 cm bred. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppedugen og rammen med flere cm. Overfladematerialet er af en meget kraftig kvalitetsvinyl, som er UV-beskyttet.

 

Sikkerhedsnet:
North SafetyNet: De polstrede stolper er dækket af sort betræk og har en diameter på 3,8 cm og materialetykkelsen er 1.5 mm. Beskyttelsesnettet har en selvlukkende indgang. Sikkerhedsnettet er udstyret med en øvrig del af 2018-modellens udvidede HPS-system, eftersom sikkerhedsnettet "sys sammen" med yderkanten af kantbeskyttelsen for at sikre, at man ikke kan falde ud under sikkerhedsnettet. 

Farve: Sort

Godkendt af: TUV / CE. 
 


Læs om garantier her.

 

Manual - Challenger Low og North Safety Net
 

 

Har du spørgsmål?X

Cookie Indstillinger