721
Trampoliner   North Challenger Low

Trampolin North Challenger Low

Fantastisk opspring og ekstra sikkerhed med en nedgravningsbar trampolin for hele familien Læs mere

★★★★★ ★★★★★ 12 anmeldelse

Fra

6 190 kr

Køb NU!
Kun få på lager

6 190 kr
Køb NU!
Udsolgt. Vælg anden størrelse.

6 990 kr
Køb NU!
Udsolgt. Vælg anden størrelse.

7 490 kr
Køb NU!
Trampolin North Challenger Low

Nedgravningsbar, rund trampolin med unikke egenskaber!

Den runde trampolin, North Challenger Low er en opdateret version af vores North Challenger Low Classic. Trampolinen er nedgravningsbar og har en rammehøjde på bare 28 cm. 

Med en tyk kantbeskyttelse, fjederforlængere og sikkerhedsnet rundt om kantbeskyttelsen og om trampolinens ben, passer den runde trampolin perfekt til selv mindre børn. Med sin lave højde indgår trampolinen som en naturlig del af haven. Hop – som passer både til træning og leg

North Challenger Low kommer med fjederforlængere, hvilket betyder, at trampolinens opspring kan justeres. Det er en unik detalje! Uden fjederforlængere monteret, er opspringet middelhårdt og passer til personer med en vægt på 30-90 kg.

Vælger I at forlænge fjedrene med de medfølgende fjederforlængerne, bliver opspringet betydeligt blødere, og så passer trampolinen til personer ned til 15 kg.


Bemærk! Tilbehør

SPS – lydløse hop og optimalt opspring!

SPS er Norths patenterede løsning, som gør, at kantbeskyttelsen svæver over fjedrene. (OBS! SPS købes som tilbehør) Læs mere her...


 Kraftig kantbeskyttelse for en sikrere trampolin

Trampolinens kantbeskyttelse er lavet af kraftig kvalitetsvinyl, og dækker både ramme og fjedre fuldstændig. Rammen er så robust, at den står stille på jorden, når man hopper på den. 

North Trampolines specialdesignede hoppedug kommer med en opdateret udgave af sikkerhedssystemet HPS. Det betyder, at hoppedugen ”sys sammen” med kantbeskyttelsen for at undgå, at arme og ben kan komme ned mellem fjedrene. Desuden minimeres risikoen for at falde ned mellem trampolinens kantbeskyttelse og sikkerhedsnet. 
 


 Kvalitet og sikkerhed

Trampolinen er udrustet med flere sikkerhedsdetaljer:
  • Kantbeskyttelse rundt om trampolinrammen
  • Et højt sikkerhedsnet på hele 190 cm. Sikkerhedsnettets indgang er selvlukkende, og er udstyret med indbygget beskyttelse mod at falde ned mellem sikkerhedsnettet og kantbeskyttelsen, vores HPS-system. Dette sikrer, at man ikke kan falde ned fra trampolinen, når først man er på indersiden af sikkerhedsnettet.  
  • Trampolinen er udstyret med et af de bedste kantbeskyttelser, der er på markedet. Det er 38 cm bredt og 3 cm tykt og overlapper både fjedre og ramme med flere centimeter. 
  • HPS sikkerhedssystemet – sikrer, at både arme og fødder ikke kan komme ned mellem fjedrene 

  

Sikkerhedsnet

North Challenger Low kommer med et øvre og et nedre sikkerhedsnet. Det finmaskede net er både slidstærkt og UV-beskyttet. Sikkerhedsnettets stolper er nogle af de kraftigste, som findes på markedets.

En glasfiberring i nettets øvre kant er med til at bevare sikkerhedsnettets spændstighed og trampolinens runde form. Trampolinens indgang er lavet med overlapning, og holder sig derfor automatisk lukket

 

★★★★★★★

Jeg købte først denne trampolin som desværre slet ikke levede op til forventningerne ift. springkraft. Efter snak med Hoppeekspertens søde personale fik jeg pengene tilbage og byttede den til Bergs Flatground, som er en helt anden trampolin i bedre kvalitet og med meget bedre opspring.

Kaspar S
2019-07-17

 
Svar:

Hej Kasper! 

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at i fandt den rigtige trampolin til dig og din familie. North Challenger og Berg Flatground er som du nævner to helt forskellige trampoliner med forskelligt opspring, og det er meget individuelt, hvilken man synes er bedst til spring. Vi sætter stor pris på din respons angående kvaliteten. Det går vi videre med.

Hav en god sommer!

Vh. Hoppeeksperten


★★★★★★★★★

I forbindelse med købet af vores trampolin havde jeg mange spørgsmål og valgte derfor at ringe til kundeservice. På trods af at jeg kunne finde mange oplysninger på hjemmesiden. Jeg kom i tale med en meget venlig og imødekommende kvinde, som havde svar på hvert et spørgsmål uden tøven. Hun virkede meget kompetent og gav os tryghed til at foretage vores køb af trampolin hos hoppeeksperten.dk Efter 5 dage havde jeg endnu ikke modtaget nogen ordrebekræftelse, hverken pr. mail og sms, men der var heller ikke trukket nogle penge på vores konto, så jeg var helt rolig - i forhold til at firmaet var reelt. Jeg ringede til kundeservice igen og personen jeg fik i røret spurgte straks om mit efternavn, da hun synes mit navn ellers lød bekendt. Det viste sig, at hun 10 min. forinden havde sendt ordrebekræftelsen med leveringsinformation og det hele. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde set på min mail den formiddag. Til hoppeeksperten.dks forsvar skal det siges at bestillingen lå ugen optil påskeugen og er nok firmaets højsæson. Kvinden i kundeservice beklagede naturligvis den sene bekræftelse. Det var en meget behagelig oplevelse endnu engang med kundeservice og vil bestemt foretage mit køb her igen, hvis det skulle blive aktuelt. Vores trampolin blev leveret dagen efter. Vi modtog et opkald fra fragtmanden en halv time før levering og han satte den af ved vejkanten.Opsætning og samling af trampolinen har fungeret fint. Alt tilbehør - dvs. fjeder og andre dimser har alle været der og alt føles af høj kvalitet.Vi fik dog samlet trampolinen lidt langt fra placeringen af, hvor den skulle være, hvilket resulterede i, at vi måtte bære den forholdsvis langt. Dette kan absolut ikke anbefales, hvis man kun er to mand, da den er ret tung. Der bør man være fire mand, hvis den skal bæres langt. En ide til produktudvikling eller ekstra service fra hoppeeksperten.dk for os, som ikke lige har en tommestok, kunne være, at der ved hver trampolin var et 1:1 papir med trampolinens diameter, som kunne bruges til hjælp for at vide, hvor man skal placere trampolinen og dermed også hjælpe med at få gravet korrekt.

Jessie A
2019-04-23

 
Svar:

Hej Jessie

Tak for din feedback! Det er rigtig dejligt at høre, at du var så tilfreds med at være i kontakt med os både inden og efter købet. Du har helt ret i, at vores højsæson står på i foråret, og vi siger tusinde tak for forståelsen for dette.

Vi videreformidler idéen om en form for nedgravnings-skabelon til North Trampoline. Det er helt rigtigt, at trampolinen er meget tung, når den er fuldt samlet, så det er klart bedst at samle rammen og sætte hoppedugen på tæt på hullet, og dernæst samle alt andet mens den er placeret over hullet. Vi sætter stor pris på tips til at forbedre oplevelsen af at købe en trampolin hos os. 

I skal endelig kontakte os igen, hvis i har nogle spørgsmål til nedmontering, opbevaring eller andet.

Vi ønsker jer en rigtig glad hoppesæson! 

Vh. Hoppeeksperten


★★★★★★★★★★

Super god trampolin i høj kvalitet. Tager lang tid at samle, men det er hurtigt glemt, når ungerne hygger sig.

Peter L
2019-04-18

★★★★★★★★★★

Super lækker trampolin Den er let at samle og har allerede skabt stor glæde for hele familien. Vi har bestemt ikke fortrudt vores køb

Christian
2018-08-03

★★★★★★★★★★

Super lækker trampolin og fantastisk rådgivning og service fra hoppeeksperten

Martin H
2018-07-05

★★★★★★★★★

Er glad for vores funktionelle og flotte trampolin. Drengene på 15 og 3 år kan selv komme ind og ud. Tager tid at samle men den er solid og god kvalitet.

Lotte L
2018-05-09

★★★★★★★★★★

Trampolinen er kvalitets- og sikkerhedsmæssigt helt i top. Den kan klart anbefales hvis I skal købe trampolin.

Claus Bugge H
2017-10-12

★★★★★★★★★★

Trampolinen lever op til forventningen - muligheden for at gøre trampolinen blødere til mindre børn er rigtig god, har en dreng på 3 år. Telefonisk vejledning og betjening var upåklagelig og leveringen var hurtig. Eneste mangel er muligheden for at man mod tillæg kan få trampolinen samlet ved levering.

Peter O
2017-10-12

★★★★★★★★★★

Fantastisk trampolin som opfyldte alle forventninger. Kan helt klart anbefales.

Louise K
2017-08-08

★★★★★★★★★★

Vi er meget glade for den North Challenger trampolin vi har købt. Den passer rigtig godt til både børn og voksne og sikkerheden er i top hvilket er vigtigt når man har små børn.

Morten Eeg Ejrnæs N
2017-06-29

Vis alle 12 anmeldelse >

Model

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Fjedre: (antal): 64 80 96
Vægt (kg): 97 113 127
       
Højde (cm): 28 28 28
Hoppeflade (m2): 4 7,3 9,79
Anbefalet maksimal belastning (kg): testet op til 750 kg 150 150 150

 

Kolli-dimensioner

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Toprail-kasse      
Størrelse (m) 1,28 x 0,57 x 0,37 1,52 x 0,57 x 0,37 1,76 x 0,57 x 0,37
Vægt (kg) 60 70 83
Benkasse      
Størrelse (m) 0,45 x 0,37 x 0,17 0,45 x 0,37 x 0,17 0,45 x 0,37 x 0,17
Vægt (kg) 13 13 13
Sikkerhedsnet-kasse      
Størrelse (m) 1,16 x 0,56 x 0,21 1,16 x 0,56 x 0,21 1,16 x 0,56 x 0,25
Vægt (kg) 35 38 39


Rammen er af galvaniserede stålrør. I ringen har stålrøret en diameter på 4,8 cm og materialetykkelsen på stålet er 2,0 mm. Benene har en diameter på 4,2 cm og materialetykkelsen er 2 mm. Rørene er galvaniserede både på yder- og indersiden og pulverlakerede i sort for ekstra rustbeskyttelse.
 
Kantbeskyttelsen sidder godt fast og den er 3 cm tyk over rammen for at give ekstra beskyttelse, hvor der virkelig er behov for det. Sammen med hoppedugen udgør kantbeskyttelsen en væsentlig del af det opdaterede HPS-system, idet kantbeskyttelsen og hoppedugen "sys sammen" og dermed sikrer, at man ikke kan komme ned mellem fjedrene. 

Den unikke beskyttelsekant er 38 cm bred. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppedugen og rammen med flere cm. Overfladematerialet er af en meget kraftig kvalitetsvinyl, som er UV-beskyttet.

 

Sikkerhedsnet:
North SafetyNet: De polstrede stolper er dækket af sort betræk og har en diameter på 3,8 cm og materialetykkelsen er 1.5 mm. Beskyttelsesnettet har en selvlukkende indgang. Sikkerhedsnettet er udstyret med en øvrig del af 2018-modellens udvidede HPS-system, eftersom sikkerhedsnettet "sys sammen" med yderkanten af kantbeskyttelsen for at sikre, at man ikke kan falde ud under sikkerhedsnettet. 

Farve: Sort

Godkendt af: TUV / CE. 
 


Læs om garantier her.

 

Manual - Challenger Low og North Safety Net
 

 

Har du spørgsmål?


Trampolinudstilling

Vores showroom er lukket for i år.