621
Trampoliner   North Challenger Classic

Trampolin North Challenger Classic

Fantastiske hoppeegenskaber og mulighed for at justere fjedrene, alt efter hvem der skal hoppe. Læs mere

★★★★★ ★★★★★ 13 anmeldelse

Fra

6 090 kr

Køb NU!
Findes på lager

6 790 kr
Køb NU!
Udsolgt. Vælg anden størrelse.

6 090 kr
Køb NU!
Trampolin North Challenger Classic

Kreativ hoppeglæde for hele familien!

North Challenger Classic er en fantastisk sjov og sikker trampolin med et rigtig godt opspring, som kan være i familien i mange år fremover.


Det flotte udseende fremhæves af den sortlakerede ramme, som giver ekstra rustbeskyttelse og sikrer, at trampolinen holder sig pæn år efter år.

 


 NORTH Challenger - Bedst i Test!

For at få et aktuelt og uafhængigt svar på spørgsmålet: "Hvilken trampolin er den bedste og sikreste på markedet"?, hyrede Hoppeeksperten SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut til en test af 11 runde trampoliner fra markedets 11 ledende mærker.

Vi kan med stor tilfredshed præsentere vinderen NORTH Challenger! 

 Bedste Hoppehøjde
 Bedste Kantbeskyttelse
 Bedste Sikkerhedsnet
 Bedste Konstruktion
 
Læs mere her >>


Hop trygt

Challenger er udstyret med flere helt unikke sikkerhedsdetaljer:
 

 - Sikkerhedssystemet HPS, en unik fjederbeskyttelse, som gør det umuligt at få fødder eller arme ned mellem fjedrene.
 
- En af markedets absolut bedste beskyttelseskanter (38 cm bred og 3 cm tyk), som strækker sig over rammen, fjedrene og mere til.

- Ekstra højt sikkerhedsnet på hele 190 cm med selvlukkende åbning og gennemtrampningssikring (HPS), som minimerer risikoen for at ryge uden for trampolinen.

- Beskyttelsesskum omkring rammens ring.

Horizon Protection System

HPS™ er et unikt sikkerhedssystem, som er designet af svenske ingeniører og udviklet for at gøre det sikkert at hoppe på trampolin. HPS™ beskytter dit barn mod unødvendige ulykker.

Læs mere her...

 Opspring

Opspringet er helt centralt for en sjov trampolin! Challengers koniske fjedre giver et jævn og skønt opspring med acceleration i bunden, hvilket sikrer en god spændstighed for både lette og tungere hoppere. Vi har testet rigtig mange trampoliner i årenes løb, og Challenger er en af de absolut sjoveste og bedste, vi har hoppet på!
 
Fjedrene er galvaniserede, 33 x 215 mm og koniske, dvs. bredere på midten og smallere i hver ende. Denne udformning gør dem meget dynamiske og giver et hurtigt og sjovt opspring, som passer perfekt til hele familien. Opspringet kan desuden justeres ved hjælp af den medfølgende softpakke. Challenger har et moderat opspring og er bedst egnet til personer med en vægt på 25-90 kg (15-90 kg med fjederforlængere).


 Kvalitet og sikkerhed

Beskyttelseskanten er lavet af kraftigt galon, er 3 cm tykt og dækker ramme og fjedre glimrende, takket være bredden på hele 38 cm. Rammen er meget kraftig og føles utroligt solid.

North Trampolines specialdesignede trampolindug er udstyret med det unikke sikkerhedssystem HPS, som indebærer, at trampolinen fortsætter ud over fjedrene. Dermed elimineres risikoen for, at arme og fødder smutter ned mellem fjedrene.

 

Sikkerhedsnet

Det medfølgende North Safetynet er ekstremt stabilt og har kraftige rør, gedigne fastgørelsesanordninger og et tykt, fintmasket netmateriale. Indgangen er lavet med overlap og er derfor altid lukket, hvilket gør nettet ekstremt sikkert. Stolperne er ekstra høje, 1,9 meter, og yder dermed tilstrækkelig beskyttelse til selv de hoppere, der kommer virkelig højt op.
 
Nettet er nemt at montere, eftersom stolperne blot skal placeres i de runde "kopper", der sidder på trampolinens ben. Fastgørelseskonstruktionen er ekstremt robust og udviklet til at kunne holde til selv de største belastninger. De polstrede stolper er dækket af sorte hylstre, som beskytter skumplasten mod solen og giver et stilrent look.
Nettet er UV-beskyttet.

Bemærk! Tilbehør

SPS – prikken over i'et!

SPS er Norths patenterede løsning, som gør, at beskyttelseskanten svæver over fjedrene.
(Bemærk! SPS købes som tilbehør)

Læs mere her...

 

★★★★★★★★★★

God trampolin - nem at samleFin service fra Hoppeeksperten

Peter S
2018-07-11

★★★★★★★★★

Meget god trampolin. God sikkerhed med nettet. Nem at samle når man er 2. Det er vores første trampolin. Der var en stangrør som var flækket fra start og der manglede strips til at fastgøre skumgummi på kanten af ringen. Vi fik tilsendt delene med det samme og der var god kundeservice på. Rettelse til manualen:I manualen skal man springe over nogle sider over hvis man ikke har købt SPS. Der står spring til s. 46 men det er forkert. Der skal stå s. 44. ?North Challenger safety net

Jacob Dam S
2018-07-05

★★★★★★★★★★

Rigtig god kvalitet og hurtig levering. Vi er meget tilfredse med vores trampolin og det var helt sikkert pengene værd.

Randi L
2017-10-12

★★★★★★★★★★

Super fed kvalitets trampolin, nem at montere. Ungerne elsker den.

Dennis V
2017-10-10

★★★★★★★★★★

Super hurtig levering 1 uge og fragtmanden kørte endda pallen helt om i haven! Trampolinen er af super kvalitet og min 3 årige søn kan selv komme ud og ind helt sikkert. Den er helt lydløs og rigtig god at hoppe på for børn og voksne. Vi er 100% tilfredse med handel levering og produkt.

Kristina D
2017-06-30

★★★★★★★★★★

Vi har nu haft trampolinen sat op i snart 2 uger og hver dag har vi været ude og give den gas. Udover alt det sjov vi har medfølger der også en lille side bonus i form af trætte unger om aftenen. Trampolinen var yderst nem at sætte op og det samme var sikkerhedsnettet. Det hele virker kraftigt og meget stabilt og så er sikkerheden helt i top da man ikke kan komme i kontakt med fjedrene. Opspringet er også helt fint og vi har oven i købet gjort sådan at fjedrene er løse pga. ungernes størrelse. Jeg/vi kan varmt anbefale dette produkt samt anbefale hoppeeksperten.dk som leverantør for handlen leveringen gik helt efter drejebogen. Vi ville i hvertfald ikke tøve med at handle der igen.

Rene F
2017-05-10

★★★★★★★★★★

Jeg er godt tilfreds med både vejledning levering og selve produktet. Meget professionel rådgivning og levering. Særligt synes jeg godt om Hoppeekspertens procedure med at ringe mig op efter at jeg havde bestilt trampolinen for at aftale nærmere omkring leveringen.

Grith Z
2016-06-06

★★★★★★★★★★

Hurtig og problemfri levering.Trampolin og net fungerer upåklageligt.

Dorthe Pretzmann O
2016-06-02

★★★★★★★★★★

Jeg har nu 3 galde piger og kammerater som bruger rigtig meget tid på deres nye trampolin. Er fortsat glad for at jeg valgte at købe en rigtig solid kvalitet hvor jeg ved at jeg har gjort hvad jeg kunne for at undgå skader. Købte direkte fra lager og fik her rigtig god vejledning og hjælp. Hilsen Thomas

Thomas M
2015-07-28

★★★★★★★★★

Nem og overskuelig hjemmeside med kvalitetsprodukter. Vores nye trampolin lever fuldt ud op til vores forventninger til markedets sikreste trampolin og selvom at det er mange penge er vi glade for vores prioritering. Mht. leveringen ringede chaufføren aldrig inden han kom som åbenbart er mere reglen end undtagelsen hvis man læser andre anmeldelser. Tilgengæld havde vi trampolinen 2 dage efter bestillingen hvilket er tilfredsstillende.

Camilla A
2014-08-11

Vis alle 13 anmeldelse >

Model

3,0 m        

3,6 m

4,3 m

Fjedre (antal): 64 80 96
Vægt (kg): 86 104 113
Højde (cm): 85 95 95
Hoppeflade (m2): 3,87 6,25 9,73
Anbefalet maksimal belastning (kg): testet op til 600 kg 150 150        150           
       
Sikkerhedsnet:      
Højde (cm): 190 190 190
Vægt (kg): 48 48 48

 

Kolli-dimensioner

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Toprail-box      
Størrelse (cm) 1,28 x 0,57 x 0,37 1,52 x 0,57 x 0,37 1,76 x 0,57 x 0,37
Vægt 60 kg 70 kg 83 kg
Sikkerhedsnet og Benbox      
Størrelse (cm) 1,25 x 0,48 x 0,32 1,48 x 0,50 x 0,24 1,73 x 0,50 x 0,24
Vægt 61 kg 64 kg 67 kg

 
Rammen er af galvaniserede stålrør. I ringen har stålrøret en diameter på 44 mm og materialetykkelsen på stålet er 2,0 mm. Benene har en diameter på 42 mm og materialetykkelsen er 2 mm. Rørene er galvaniserede både på yder- og indersiden og sort pulverlakerede for ekstra korrosionsbeskyttelse.
 
Kantbeskyttelsen er 380 mm bred og sidder godt fast og den er 30mm tyk over rammen for at give ekstra beskyttelse, hvor der virkeligt er behov. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppedugen og rammen med flere cm. Overfladematerialet er af en meget kraftig kvalitet vinyl, som er UV-beskyttet.

Hoppedug:  En polypropylendug med HPS, der fortsætter ud over fjedrene for at forhindre skader.
Det betyder, at risikoen for at komme ned med fødder og arme mellem fjedrene minimeres.


Sikkerhedsnet:
North SafetyNet: De polstrede stolper er dækket af sort betræk og har en diameter på 38,1mm og materialetykkelsen er 1.5 mm. Dette sikkerhedsnet har en selvlukkende indgang.

Farve: Grøn

Godkendt af: TUV / CE.

Læs om garantier her.

Manual Challenger
NORTH Trampolin Challenger + NORTH Safetynet (PDF)
 

North Stige
North Stige
Pris
279 kr
North Støttesæt
North Støttesæt
Pris
319 kr
Hoppebogen
Hoppebogen
Pris
195 kr

Har du spørgsmål?


Trampolinudstilling

Vores showroom er lukket for i år.