I dag torsdag d.19/4 er vores udstilling ubemandet. Det er muligt at prøvehoppe trampolinerne.

NORTH Challenger 2018

North Challenger har i mange år været en populær trampolin, som passer til både unge og ældre hoppere, der vil have en rigtig god kvalitets trampolin! Læs mere

6 090 kr
Køb NU!
Midlertidigt udsolgt
6 090 kr
Køb NU!
Kun få på lager
Kan hentes i Glostrup
6 790 kr
Køb NU!
Midlertidigt udsolgt
7 590 kr
Køb NU!
Spring
Sikkerhed
Kvalitet

Mod nye højder!

North Challenger har i mange år været en populær trampolin, som passer til både unge og ældre hoppere, der vil have en rigtig god kvalitetstrampolin! Nu er testvinderen Challenger blevet forbedret med nyt design i form af den sorte kantbeskyttelse og det opgraderede sikkerhedsnet.

Hvis du ønsker en rund trampolin som både er sikker, stilren og sjov, skal du absolut gå efter en NORTH Challenger!Justerbart opspring

Til Challenger medfølger Norths fjederforlængere som betyder, at du kan justere opspringet afhængigt af, hvem der skal hoppe på den.  Imens børnene er små bruger I fjederforlængerne for en blødere hoppedug, der passer godt til letvægts-hoppere (fra 15 kg og opad). Når børnene bliver større, fjerner I dem og får en hårdere hoppedug med et bedre opspring for lidt tungere trampolinspringere (25 kg og opad). 
 
North Challenger har et moderat opspring og er bedst egnet til personer med en vægt på 25-90 kg (med fjederforlængere 15-90 kg).

HPS - Horizon Protection System

Challenger er udstyret med Norths HPS-system, som sikrer, at hopperen ikke får hænder og fødder ned til fjedrene. HPS lukker også af mellen kantbeskyttelse og sikkerhednet – det er specielt godt, hvis du har mindre børn, som kravler rundt på trampolinen.

Sikkerhed først!

Læs mere her...

 Opspring

Et godt opspring er udgangspunktet en sjov trampolin! Challengers fjedre giver et jævnt og skønt opspring med accelaration i bunden, hvilket sikrer en god spændstighed for både lette og tungere hoppere. 

Fjedrene er galvaniserade, 3,3 x 21,5 cm. De er bredere på midten og smallere i hver ende. Denne udformning gør dem meget dynamiske og giver et hurtigt og sjovt opspring, som passer - og kan tilpasses! - til hele familien.

Opspringet kan desuden justeres med de medfølgende fjederforlængere. North Challenger har et moderat opspring og er bedst egnet til personer med en vægt på 25-90 kg (med fjederforlængere 15-90 kg).

 Kvalitet og sikkerhed

Kantbeskyttelsen er lavet af kraftigt galon, er 3 cm tykt og dækker rammen og fjedrene glimrende, takket være bredden på hele 38 cm. Rammen er meget kraftig og føles utrolig solid.

 

Sikkerhedsnet

Det medfølgende NORTH sikkerhedsnet er meget stabilt og har kraftige rør, solide fastgørelsesanordninger og et tykt, finmasket net. Indgangen er lavet med overlap og er derfor alltid lukket, hvilket gør nettet ekstra sikkert. Stolperne er ekstra høje, hele 1,9 meter og giver derfor også god beskyttelese til trampolinspringere, der kommer virkelig højt op.
 
Nettet er nemt at montere, eftersom stolperne blot skal placeres i de runde "kopper", der sidder på trampolinens ben. Fastgørelseskonstruktionen er ekstremt robust og udviklet til at kunne holde til selv de største belastninger. De polstrede stolper er dækket af sorte hylstre, som beskytter skumplasten mod solen. Nettet er UV-beskyttet.
 
De buede stolper holder nettet udspændt og giver et stilrent look.

Bemærk! Tilbehør

SPS – prikken over i'et!

SPS er Norths patenterede løsning, som gør, at beskyttelseskanten svæver over fjedrene.
(Bemærk! SPS købes som tilbehør)

Læs mere her...

 

Model

3,0 m        

3,6 m

4,3 m

Fjedre (antal): 64 80 96
Vægt (kg): 86 104 113
Højde (cm): 95 95 95
Hoppeflade (m2): 3,87 6,25 9,73
Anbefalet maksimal belastning (kg): testet op til 600 kg 150 150        150           
       
Sikkerhedsnet:      
Højde (cm): 190 190 190
Vægt (kg): 48 48 48

 

Kolli-dimensioner

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Toprail-box      
Størrelse (cm) 137 x 56 x 40 169 x 60 x 41 178 x 60 x 41
Vægt 60 kg 74 kg 85 kg
Sikkerhedsnet og Benbox      
Størrelse (cm) 125 x 48 x 32 148 x 50 x 21 171 x 50 x 23
Vægt 52 kg 55 kg 60 kg

 
Rammen er af galvaniserede stålrør. I ringen har stålrøret en diameter på 4,4 cm og materialetykkelsen på stålet er 2,0 mm. Benene har en diameter på 4,2 cm og materialetykkelsen er 2 mm. Rørene er galvaniserede både på yder- og indersiden og sort pulverlakerede for ekstra rustbeskyttelse.
 
Kantbeskyttelsen er 38 cm bred og sidder godt fast. Den er 30 cm tyk over rammen for at give ekstra beskyttelse, hvor der virkelig er behov for det. Kantbeskyttelsen overlapper både hoppedugen og rammen med flere cm. Overfladematerialet er af en meget kraftig kvalitetsvinyl, som er UV-beskyttet.

Hoppedug:  En polypropylendug med HPS, der fortsætter ud over fjedrene for at forhindre skader.
Det betyder, at risikoen for at komme ned mellem fjedrene med fødder og arme minimeres.


Sikkerhedsnet:
North SafetyNet: De polstrede stolper er dækket af sort betræk og har en diameter på 3,8 cm og materialetykkelsen er 1.5 mm. Dette sikkerhedsnet har en selvlukkende indgang.

Farve: Grøn

Godkendt af: TUV / CE.


Garanti: Rammen har 10 års garanti, hoppedug og fjedre 5 år, kantbeskyttelsen 2 års garanti mod fabriksfejl. Til privat brug.

 

Manual:
North Challenger Manual

 

Challenger 3D

Tilbehør til NORTH Challenger 2018


NORTH Stige
NORTH Stige
Pris
250 kr
NORTH Base
NORTH Base
Fra
749 kr

Har du spørgsmål?

Afhentning

Trampolinudstilling

Trampolinudstilling,
Glostrup med udstilling
af trampoliner!
  
North Challenger Low 4,3 m

North Explorer 5 m 

North Adventurer 4,2 m

North Pioneer 4,3 m

Berg Favorit 3,8 m

Berg Champion 3,3 m

 

 

Handle trygt

DIBS - Payments made easy