633
Trampoliner   North Athlete

Trampolin North Athlete

En trampolin til indendørs og udendørs brug, i samme klasse som konkurrencetrampoliner. Vores bedste trampolinopspring med enestående sikkerhed. Udstyret med SPS.

Midlertidigt udsolgt. Forventes på lager april/maj

34 500 kr
Køb NU!

Trampolin NORTH Athlete

En rektangulær sportstrampolin af højeste klasse, som er tilpasset dig, der ganske enkelt vil have det bedste inden for trampoliner!

Athlete er udrustet med SPS (Silent Performance System), som er specialfremstillet til denne trampolin. Hoppeegenskaberne er enestående og passer perfekt til dig, som springer trampolin på avanceret niveau.

North Athlete er designet i Sverige og bygget med fokus på kvalitet, design og sikkerhed.Feel the freedom!

North Athlete er en rektangulær sportstrampolin af absolut højeste klasse.

Trampolinen er af samme kvalitet som de trampoliner, der anvendes ved VM og OL, med samme størrelse på hoppedugen som de store konkurrencetrampoliner. Athlete er udviklet og designet i samarbejde med ekstremsports-udøvere på eliteniveau, og slutresultatet er en trampolin med en perfekt blanding af en ekstremt kraftig konstruktion og optimale hoppeegenskaber.

Speciallavede, svenskproducerede fjedre, markedets kraftigste ramme og en dobbettrådet hoppedug med stor luftgennemstrømning - alt sammen er med til at gøre Athlete til en drøm at hoppe på! 

 


Til dig som har hoppet meget!

Athlete henvender sig først og fremmest til dig, som udøver actionsport eller som har hoppet meget på trampolin tidligere. 

Den her slags sports- og konkurrencetrampoliner giver rigtig høje springhøjder (op til 9 m) og henvender sig derfor til trampolinspringere med stor erfaring fra gymnastik- og trampolinspring eller ekstremsport.


 Opspring

Athletes fjedre er producerede i Sverige og testet af ekstremsports-udøvere inden for forskellige actionsportsgrene.

Athlete leverer optimale hoppeforhold for alle, der vil udvikle sine spring  - opspringet er dybt og balanceret samtidig med, at du får meget fart på vej op.

Den dobbelttrådede hoppedug har en god gennemstrømning af luft, og giver derfor mulighed for maksimal hoppepræstation. Kantbeskyttelsen svæver frit over fjedrerne ved hjælp af det medfølgende SPS-system, hvilket er med til at øge højden på springet.


Kvalitet og sikkerhed

Athlete virker lige så godt udenfor som indenfor og har en enormt stabil ramme. Det er endda muligt at tage benene af, og sænke trampolinen ned i græsplænen. 

Den patenterede ramme er ekstremt stabil og tilsammen med SPS-systemet betyder det, at man får en meget stille, næsten lydløs trampolin.

Benene er sortlakerede, hvilket giver et flot udseende og et holdbart ydre. Rammen er varmegalvaniseret for bedst mulig rustbeskyttelse.

Kantbeskyttelsen er lavet af kraftig, blå vinyl og er hele 66 cm bredt og 4 cm tykt.

Athlete udstråler kvalitet og sikkerhed i hver enkelt detalje og kommer til at give dig høj spring-kvalitet i mange år fremover. 


 

Model Athlete
Fjedre (antal): 112
Vægt (kg): 350
Længde/bredde (m) Ca. 5,47 x 3,37
Højde (cm): 120
Hoppeflade (m2): 9,1
Anbefalet maksimal belastning (kg):  120

 

Trampolinen er opdelt i 14 pakker for lettere håndtering.

Kolli-dimensioner

Athlete

Box 1  
Størrelse (cm) 190 x 82 x 26
Vægt (kg) 95,2
Box 2   
Størrelse (cm) 190 x 82 x 26
Vægt (kg) 95,2
Box 3  
Størrelse (cm) 190 x 30 x 24
Vægt (kg) 45
Box 4  
Størrelse (cm) 160 x 80 x 31
Vægt (kg) 27,8
Box 5  
Størrelse (cm) 130 x 80 x 21
Vægt (kg) 17
Box 6  
Størrelse (cm) 190 x 30 x 32
Vægt (kg) 66,8
Box 7  
Størrelse (cm) 50 x 25 x 10
Vægt (kg) 3,5
Box 8  
Størrelse (cm) 56 x 65 x 20
Vægt (kg) 8,5
Box 9   
Størrelse (cm) 59 x 39 x 40
Vægt (kg) 8
Box 10 (5st)  
Størrelse (cm) 28 x 19 x 15
Vægt (kg) 8

 

Læs om garantier her.

Farve:
Blå

Certificering:
TUV / GS 
 
Manual
Assembly North Athlete

Har du spørgsmål?X

Cookie Indstillinger