Trampoliner af bedste kvalitet og højeste sikkerhed!

Alle vores trampoliner er bygget med fokus på kvalitet, sikkerhed og hoppeegenskaber. Vi tilbyder både runde, ovale og rektangulære trampoliner, med ben eller til nedgravning. De er kraftige og stabile med tyk, UV-beskyttet kantbeskyttelse, som dækker både fjedre og ramme.
 
Modellerne fra North Trampoline er udrustet med det unikke sikkerhedssystem NSS (Horizon Protection System), hvilket tilfører en helt ny dimension af sikkerhed. Hoppedugen er udstyret med ekstra beskyttelse, som dækker fjedrene helt og minimerer risikoen for at træde ned mellem fjedrene. Sikkerhedsnettene er ekstra høje, 190 cm, og overlapper ind selve kantbeskyttelsen for at beskytte hopperen mod at glide ned mellem kantbeskyttelsen og sikkerhedsnettet.

 

Stor eller lille trampolin? Rund, oval eller rektangulær?

Hvilken trampolin skal man så vælge? Hvad skal man tænke på?
 
Forskellige trampoliner giver forskellige former for opspring. Har man mindre børn, bør man vælge nogle af de blødere modeller, da små, lette børn behøver lidt ekstra hjælp fra trampolinen for at få et godt opspring. Vi plejer at anbefale Explorer som alle har et dynamiskt og følsomt opspring, der passer til både lette och tungere hoppere.


Har du en aflang have, kan en oval trampolin være et godt alternativ. De passer også fint hvis man vil have et lidt længere hoppeareal til saltomortaler og tricks, eller vil spille boldspil oppe på trampolinen.
 
Når det gælder størrelsen på trampolin, så må man tage udgangspunkt i størrelsen på sin have - hvor stor en trampolin er der plads til? 
Forskellen på opspringet er marginel mellem de forskellige størrelser, men hoppearealet vokser betydeligt, hvis du vælger nogle af de større modeller, hvilket kan være rigtig fint, hvis man for eksempel vil lave tricks. 
 
Ønsker du, at trampolinen skal indgå som en diskret del af haven, kan en model som kan nedgraves være interessant. Her får man samme hoppeegenskaber som på de normale modeller og samtidig stilrene trampoliner, som blender ind sammen med græsplænen.
 
Se gerne i vores købsguide med tips og råd, som hjælper dig med at vælge rigtigt. Her finder du også almindelige spørgsmål og svar.

 

Elsker du også trampoliner? Del dette med os.

Vi synes det er fantastisk sjovt at se, hvordan vores trampoliner anvendes. Et billede af børnene, som griner og hygger sig. En film med coole tricks och god musik. Måske har du bygget din trampolin på en kreativ måde? Måske vil du fortælle om dig og dit hopperi?

 
vores Facebookside, kan du dele dine oplevelser og kommentarer. Har du en blog, så må du gerne tage billeder og fortælle om dine hoppe-eventyr. Du er en inspiration for os og for andre, og jo flere trampoliner der er i verden, jo gladere bliver den!

X

Cookie Indstillinger