17. december kl.12.00 er sidste dag for bestilling af trampoliner som skal leveres inden jul.

Trampoliner

Køb en trampolin med god kvalitet og sikkerhed.
  Læs mere


Trampoliner af bedste kvalitet og højeste sikkerhed!

Alle vores trampoliner er bygget med fokus på kvalitet, sikkerhed og hoppeegenskaber. Vi tilbyder både runde og ovale trampoliner, med ben eller til nedgravning. De er kraftige og stabile med tyk, UV-beskyttet kantbeskyttelse, som dækker både fjedrer og ramme.
 
Modellerne fra North Trampoline er udrustet med det unikke sikkerhedssystem HPS (Horizon Protection System), hvilket tilfører en helt ny dimension af sikkerhed. Hoppedugen er udstyret med en ekstra beskyttelse, som dækker fjedrerne helt og minimerer risikoen for at træde ned mellem fjedrerne. Sikkerhedsnettene er ekstra høje, 190 cm, og overlapper ind på kantbeskyttelse for at beskytte hopperen fra at glide ned mellem kantbeskyttelsen og sikkerhedsnettet.
 
Berg Toys har produceret trampoliner af bedste kvalitet i over 25 år. Samtlige modeller er af højeste klasse og storsælgeren Champion er udset til ”Bedst i Test” af både Testfakta og SVT. I sortimentet findes også Favorit, som er en værdsat indgangsmodel samt Elite+, som er beregnet til kommercielt brug.

 

Stor eller lille trampolin? Rund eller oval?

Hvilken trampolin skal man så vælge? Hvad skal man tænke på?
 
Forskellige trampoliner har forskellige karakterer i opspring. Har man mindre børn bør man vælge nogle af de blødere modeller, da små, lette børn behøver lidt ekstra hjælp fra trampolinen for at få et godt opspring. Vi plejer at anbefale Champion, Challenger eller Explorer som alle har et dynamiskt og følsomt opspring, som passar til både lette och tungere hoppere.
 
Har du en aflang have, kan en oval trampolin være et godt alternativ. De passer også fint, om man vil have lidt længere hoppeareal til saltomotaler og tricks, eller vil spille boldspil oppe på trampolinen.
 
Når det gælder størrelsen, så må man udgå fra sin have, hvor meget er der plads til, helt enkelt. 
Forskellen på opspringet er marginel mellem de forskellige størrelserne, men hoppearealet vokser betydeligt, om du vælger nogle ad de større modeller, hvilket kan væra herligt, om man eksempelvis vil hoppe to samman.
 
Ønsker du at trampolinen skal smelte ind i haven, kan en model som kan nedgraves være interessant. Her får man samme hoppeegenskaber, som på de normale modeller og samtidig stilrene trampoliner, som smelter fint sammen med græsplænen.
 
Se gerne i vores købsguide med tips og råd, som hjælper dig med at vælge rigtigt. Her finder du også almindelige spørgsmål og svar.

 

Elsker du også trampoliner? Del dette med os.

Vi synes det er fantastiskt sjovt at se, hvordan vores trampoliner anvendes. Et billede af børnene, som griner og hygger sig. En film med coole tricks och god musik. Måske har du indbygget din trampolin på en kreativ måde? Måske vil du, på tekst, fortælle om dig og dit hopperi?

For dig som står på snowboard, wakeboard eller skateboard ( eller om du bare vil lave seje tricks) har vi tilbehøret "Trampboard"

 
vores Facebookside, kan du dele dine oplevelser og kommentarer. Har du en blog, så må du gerne tage billeder og fortælle om dine hoppe-eventyr. Du er en inspiration for os og for andre, og jo flere trampoliner der er i verden, jo gladare bliver den!