Stories   Trampolin for børn

Trampolin for børn

Vi viser, hvad man skal være opmærksom på

"Hvilken trampolin passer til børn?" er et spørgsmål, som vi ofte får hos Hoppeeksperten. Man kan sige, at alle vores trampoliner er velegnet til børn. De er velegnede til både små og store. 
 
Det kan være svært at vælge den rigtige trampolin, men for at gøre det nemmere, går vi mere i detaljer om de enkelte modeller nedenfor.

 
North Explorer rund er særdeles velegnet til selv mindre børn. Explorer rund har en herlig dynamisk elasticitet, der giver godt opspring til både lettere og tungere trampolinspringere. Desuden er Explorer udstyret med Norths unikke sikkerhedssystem, NSS, i form af en ekstra og helt unik beskyttelse mellem kantbeskyttelsen og fjedrene. Den kan varmt anbefales til mindre børn! Rammen er pulverlakeret i sort, hvilket giver ekstra god rustbeskyttelse og et stilrent udseende. Til Explorer medfølger også fjedreforlængere, som gør det muligt at justere fjedrenes længde og på den måde justere opspringet ud fra, hvem der skal hoppe. Optimal brugervægt er 15-90 kg. 
 
Bor I på en aflang grund, hvor det er svært at finde et godt sted til en rund trampolin? Så er vores populære, ovale trampolin North Explorer et super godt alternativ. Den ovale form giver glimrende opspringsegenskaber, og den er også rigtig god, hvis man kan lide at lave saltomortaler og tricks, der kræver en aflang hoppeflade. Explorer er udstyret med Norths unikke sikkerhedssystem, NSS. Også her er rammen sortlakeret. Optimal brugervægt er 15-90 kg.

 
 

Ting at huske på, når du skal købe en trampolin til børn.

 

Der er flere ting at tænke på, men det er vigtigt at huske, at SIKKERHED går forud for alt. Specielt når det gælder trampoliner til børn.

Det er vigtigt at have et sikkerhedsnet, som holder og sidder fast, selvom man ryger ind i nettet. En anden fordel ved vores sikkerhedsnet er, at det er konstrueret med automatisk lukning i stedet for en lynlås. Lynlåse på sikkerhedsnet går ofte i stykker, hvilket øger risikoen for at falde ud.

Kantbeskyttelsen er en anden vigtig del. Den skal dække både ramme og fjedre. Det bør være en selvfølge at prioritere sikkerhed. Er sikkerheden ikke i orden, er det ikke en trampolin, der er egnet til børn.

En trampolin er absolut god træning for børn og voksne. Der er en god anledning til at komme ud og røre sig – samtidigt med, at det er morsomt.

Afslutningsvist kan man sige, at med Hoppeeksperten kan du være sikker på at finde en god og sikker trampolin til børn. Husk på, at når du vælger, skal du vælge den trampolin som føles rigtig. Men vigtigst af alt: Gå aldrig på kompromis med sikkerheden.
 

 


X

Cookie Indstillinger