Trampolin for børn

Vi viser hvad man skal være opmærksom på

Trampolin for børnEr et spørgsmål vi ofte får hos Hoppeeksperten. Man kan vel sige, at alle vores trampoliner er velegnet til børn. De er velegnede til både små og store. 
 
Det kan være svært at vælge den rigtige trampolin, men for at gøre det nemmere, går vi her mere i detaljer.

Favorit er absolut en trampolin egnet til børn, men den er en smule sværere at hoppe på. Du bør have en vægt på 30 kg for at føle dig godt tilpas, da trampolinen ellers kan virke hård.


Næste trampolin vi har er Champion, som er meget velegnet til børn. Idealvægten er mellem 30-100 kg, men de som vejer mindre finder også den sjov og passende – og ikke for hård.
 
North Challenger – er særdeles velegnet til selv mindre børn. Challenger har en herlig dynamisk elasticitet, der giver godt opspring til både lettere og tungere hoppere. Desuden er Challenger udstyret med Norths unikke sikkerhedssystem, HPS, i form af en ekstra og helt unik beskyttelse mellem kantbeskyttelsen og fjedrene. Kan varmt anbefales til jer med mindre børn! Rammen er pulverlakeret i sort, hvilket giver ekstra god rustbeskyttelse og et stilrent udseende. Til Challenger medfølger også en "softpakke", der gør det muligt at justere fjedrenes længde og på den måde optimere opspringet ud fra, hvem der skal hoppe. Optimal brugervægt er 15-90 kg. 
 
Bor I på en aflang grund, hvor det er svært at finde et godt sted til en rund trampolin? Så er vores populære ovale trampolin North Explorer et supergodt alternativ. Den ovale form giver glimrende opspringsegenskaber og er også rigtig god, hvis man kan lide at lave saltomortaler og kunster, der kræver en lidt mere aflang hoppeflade. Explorer er udstyret med Norths unikke sikkerhedssystem, HPS. Også her er rammen sortlakeret. Optimal brugervægt er 15-90 kg.

 
 

Ting at huske på, når du skal købe en trampolin til børn.

 

Der er flere ting at tænke på, men det er vigtigt at huske SIKKERHED går forud for alt. Specielt når det gælder trampoliner til børn.

Det er vigtigt at have et sikkerhedsnet, som holder og sidder fast selvom man ryger ind i nettet. En anden fordel ved vores sikkerhedsnet er at det er konstrueret med automatisk lukning og ikke med en lynlås, som ofte går i stykker, hvilket øger risikoen for at børnene falder ud.

Kantbeskyttelsen er en anden vigtig del. Den skal dække både ramme og fjedre. Det bør være en selvfølge at prioritere sikkerhed. Er sikkerheden ikke i orden, så er det ikke en trampolin der er egnet til børn.

En trampolin er absolut god træning for børn og voksne. Der er en god anledning til at komme ud og røre sig – samtidigt med det er morsomt.

Afsluttende kan man sige, at med Hoppeeksperten kan du være sikker på at finde en god og sikker trampolin til børn. Husk på, at når du vælger, skal du vælge den trampolin som føles rigtig. Men vigtigst af alt, gå aldrig på kompromis med sikkerheden.