Trampoliner   Berg Favorit InGround Sport

Trampolin Berg Favorit InGround Sport

Vores grundmodel i sportsserien. InGround trampolin med hurtigt og fast opspring. Læs mere

★★★★★ ★★★★★ 45 anmeldelse

Fra

2 989 kr

Køb NU!
Udsolgt for sæsonen!

3 379 kr
Køb NU!
Udsolgt for sæsonen!

3 769 kr
Køb NU!
Udsolgt for sæsonen. Vælg anden størrelse.

2 989 kr
Køb NU!
Trampolin Berg Favorit InGround Sport

InGround-model til en god pris

InGround trampolin med hurtigt og fast opspring. Den er nem at montere og leveres med et sikkerhedsnet til underkanten, som forhindrer bolde og andet i at havne under trampolinen. 

Med Berg InGround-sportsserien giver vi vores kunder mulighed for at montere en diskret trampolin.

OBS den grå kantbeskyttelse er lysere i virkeligheden end på billedet. 


 

Til hvem?

Hoppere som vil have fuld spring-valuta for pengene.

Da trampolinen ikke har et sikkerhedsnet, anbefales den ikke til børn under 14 år. 
 

Til hvad?

Træning derhjemme. Hvis du er på udkig efter en nedgravningsbar trampolin med net, henviser vi til vores trampoliner med sikkerhedsnet, som du finder her >>>

Installation

Favorit Inground Sport skal graves ned i jorden. Monterings- og nedgravningsanvisninger medfølger i manualen og kan desuden findes her >>>

 

 Opspring 

Berg Favorit InGround Sport har et hårdt opspring, og fornemmelsen på trampolinspringet kan beskrives som atletisk og sjov.
Favorit har nu også Bergs populære Gold Spring fjedre, som giver et skønt og morsomt opspring!


 

 Kvalitet og sikkerhed

Alle dele er meget præcist monteret. Kantbeskyttelsen er tyk over metalrammen og tyndere over fjedrene.
 
Kantbeskyttelsens overflademateriale er UV-behandlet og af meget høj kvalitet. Der er små drænhuller på undersiden af kantbeskyttelsen, som er spændt fast jævnt fordelt på hele rammen. Rammen er stabil.

 

Trampoline InGround – Sportseries

Berg InGround Sportseries henvender sig til kunder, som vil forbedre deres træning med et fantastisk sjovt, effektivt og alsidigt træningsredskab: Trampolinen! Trampolinspring giver alsidig træning af hele kroppen og er ifølge NASA en hele 68 % mere effektiv træningsform end jogging.
 
Hvis du leder efter en nedgravningsbar trampolin til dine børn, tilbyder vi samtlige modeller med sikkerhedsnet. Det er i overensstemmelse med de gældende EU-standarder, som foreskriver, at trampoliner til børn sælges med sikkerhedsnet.
 
Du kan se vores trampolinmodeller med sikkerhedsnet her >>>
 
Sportseries er beregnet til leg, trænings- og sportsaktiviteter. Det lave design indgår desuden som en naturlig del af omgivelserne. Trampoline InGround Sportseries giver gode muligheder for at træne kondition og muskler. Det har aldrig været sjovere at træne!

 

★★★★★★★★★★

God vejledning i telefonen, meget stærk til prisen og hurtig levering. En meget solid trampolin, der i kvalitet ikke kan sammenlignes med den jeg havde før fra byggemarkedet.

Michael M
2019-07-20

★★★★★★★★★★

Vi er super godt tilfredse med købet af den nye trampolin, som i øvrigt afløste en anden Berg in Ground trampolin på 8 år. Særligt 2 af vores drenge har særlig stor glæde af den. Den ene er 9 og den anden 2, de hopper sammen og hver for sig, og vi voksne elsker at se på dem og deres tricks og stunts.Trampolinen var let at samle og montere. Det eneste minus er, at hullet faktisk skal graves større end anbefalingerne.Stor tilfredshed og massere af glæde og timevis af underholdning er nu forhåbentligt sikret til årene, der kommer.

Tanja S
2019-07-20

★★★★★★★★★★

Jeg bestilte trampolinen og havde den dagen efter, selvom vi bor på en ikke brofast ø. Meget fin service.og super trampolin, og der går ikke en dag uden, at den er i brug, og det er alle aldre, der er glade for den. Den fylder ikke så meget i horisonten og tager ikke plads for vores smukke udsigt, da den er gravet ned. Brugsanvisningen vil til at forstå og gå til.

Leonora A
2019-07-20

★★★★★★★★★★

Super fint produkt. God til børn og voksne. Fin procedure ved bestilling og hurtig levering uden problemer.

Jesper V
2019-07-19

★★★★★★★★★★

Dejlig stor og stærk trampolin til hele familien mine børn bruger den hverdag siden den blev installeret. Kan varmt anbefales.

Paloma C
2018-08-06

★★★★★★★

Jeg modtog en kanon trampolin.Var dog lang langt fra tilfreds med servicen og kommunikationen.Varer lageret var ikke opdateret så ventede 14 dage på den.Det virkede som om at i havde svært at finde rundt i jeres mail system.Hørte ikke noget fra jer før jeg lavede en anmeldelse på trustpilot.Håber bare jeg har været uheldig ved jer for havde forventet langt mere af hoppeeksperten.Desværre ingen gode anbefalinger her fra.

Jarl R
2018-08-03

 
Svar:

Hej Jarl!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med trampolinen. 

Derfor er det rigtig beklageligt, at du ikke oplever, at du har været tilfreds med kommunikationen. 
Som vi tidligere har beklaget over for dig, har en fejl betydet at du ikke modtog den mail, vi sendte til dig med tilbud om kompensation. Da vi ikke fik et svar, har vi først fået en henvendelse at reagere på fra dig, da du skrev på Trustpilot. 

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din trampolin.

Mvh. Hoppeeksperten.dk


★★★★★★★★★★

Det er en rigtig god trampolin som alle i familien fra 4 til 40 år får sjov ud af stort set dagligt.

Teis S
2018-07-29

★★★★★★★★★★

Vi er glade for trampolinen og den var særdeles nem at samle. God samlevejledning. Det var nemt at bestille trampolinen på hjemmesiden og den blev leveret som aftalt. Kundeservice var også flinke da vi havde en forespørgsel.

Anja F
2018-07-20

★★★★★★★★★★

Det bedste køb hurtig levering nem at samle og børnene elsker den. Vi skulle have køb for længe siden - kan kun anbefales.

Carina Føns B
2018-07-12

★★★★★★★★★★

Rigtig god kvalitets-trampolin. Forholdsvis nem at samle kan anbefale at man nok lige er 2 mand til det jeg var alene og det var lidt bøvlet men det gik.

Dennis M
2018-07-05

Vis alle 45 anmeldelse >

Model

3,3 m

3,8 m

4,3 m

Fjedre (antal): 72 80 96
Vægt (kg): 47 61 72
Diameter (m): 3,30 3,80 4,30
Højde (cm): 20 20 20
Hoppeflade (m2): 5,4 8 10,2
Anbefalet maksimal belastning (kg): 100 110 120

 

Kolli-dimensioner

3,3 m

3,8 m

4,3 m

Toprail og Benbox      
Størrelse (m) 1,36 x 0,53 x 0,24 1,53 x 0,56 x 0,24 1,71 x 0,58 x 0,24
Vægt (kg) 59,3 66,2 74,1

 


 
Rammen er af galvaniserede stålrør. I ringen har stålrøret en diameter på 4,2 cm. Materialetykkelsen på stålet er 2 cm. Rørene er galvaniserede både på yder- og inderside.
 

Kantbeskyttelsen sidder godt fast og den er 2 cm tyk over rammen for at give ekstra beskyttelse der hvor der virkelig er behov for det. Da fjedrene bevæger sig, er de ikke så hårde at lande på. Beskyttelseskantens vigtigste funktion er at sikre, at ingen træder igennem hullerne mellem fjedrene. Overfladematerialet er ikke blot en tynd presenning, den er af meget kraftig kvalitet og er UV-beskyttet.
 
Hoppedugen er lavet af høj kvalitet, i polypropylenstof med 8 kantsøm
 
Farve: Grøn
 
Producent: Berg Toys B.V.
 
Læs om garantier her.
 

Manual:
Berg Favorit InGround Sport (PDF)


 

Trampboard
Trampboard
Pris
749 kr
Hoppebogen
Hoppebogen
Pris
165 kr
Basic overtræk
Basic overtræk
Fra
299 kr
Overtræk ekstra
Overtræk ekstra
Fra
539 kr

Har du spørgsmål?


Trampolinudstilling

North Challenger Low 4,3
North Adventurer 4,2
North Pioneer 3,6