613
Tilbehør trampolin   Silent Performance System

Silent Performance System

★★★★★ ★★★★★ 1 anmeldelse

SPS er Norths patenterede løsning, som gør, at kantbeskyttelsen svæver over fjedrene. Passer kun til Challenger/Explorer 2014-2019 modellerne

Silent Performance System

SPS – den smarte detalje!

SPS er Norths patenterede løsning, som betyder, at kantbeskyttelsen svæver over fjedrene.

Er du på udkig efter en stille trampolin med maksimalt opspring?
Så er SPS-systemet løsningen for dig!

Hvis man hører til i en lidt tungere vægtklasse og kan lide at lave kraftige hop, kan man altid høre trampolinens hoppelyde ved hvert hop. 

Det skyldes, at kantbeskyttelsen ikke når med, når hoppedugen trykkes ned. Kantbeskyttelsen møder først hoppedugen og fjedrene, når de er på vej op igen. Det bremser opspringet, og så larmer det! 

Takket være SPS-systemet er det slut med de konstante sammenstød mellem kantbeskyttelsen og fjedrene, og du får et stille og endnu kraftigere opspring.
Kan I lide at lave kraftige hop, giver det nye SPS-system en helt ny dimension, når man hopper – støjen er pludselig væk, og man kommer endnu højere op.

Hopper man stille og roligt, eller er det mindre børn, der hopper, når kantbeskyttelsen med ned ved hvert hop, og i de tilfælde er der ikke samme behov for SPS-systemet.

Medfølger til North Performer og Athlete.
SPS – Silent Performance System – Passer til Challenger (+Low) og Explorer (+Low). Passer ikke til Explorer 2020/2021 modellerne.

 

Manual:
SPS manual

 

★★★★★★★★★★

Det virker som det skal og nemt at montere. Det har gjort, at den larmer mindre og bedre bounce effekt.

Morten S
2019-05-31

Har du spørgsmål?X

Cookie Indstillinger