Stories   Om holdbarhed

Om holdbarhed

Holdbarheden afhænger af kvaliteten og konstruktionen

Vores trampoliner har en lang levetid takket være kvaliteten, som er grundigt gennemtestet. Det kan ske, at nogle dele skal skiftes ud med tiden, men alle dele er tilgængelige som reservedele. Holdbarheden afhænger af kvaliteten og konstruktionen.

Hvis du sætter prisen op mod levetiden, er vores trampoliner meget prisværdige. Desuden giver de en helt fremragende hoppeoplevelse sammenlignet med billigere typer, og de er også betydeligt stærkere.

Rammen holder oftest længst. Den kan begynde at knirke lidt efter et par år, men hvis man smører den lidt, burde det stoppe igen. Det kan være, at fjedrene skal skiftes ud på et tidspunkt. Det er ikke alderen, som er afgørende for dette, men snarere hvor meget trampolinen bliver brugt, og hvor tunge personerne er, som hopper på den. Fjedrene ruster ikke og ved normal anvendelse holder de i mange år, selv om de udvider sig en smule med tiden.

Kantbeskyttelse er dyr at fremstille. Derfor spares der tit på kvaliteten, hvilket kan have den konsekvens, at betrækket bliver en sikkerhedsbrist. Billig kantbeskyttelse indeholder dårlig UV-beskyttelse, hvilket betyder, at materialet bliver skrøbeligt og går i stykker, når man træder på det. Vores trampoliners kantbeskyttelse er lavet af et stærkt stof, som effektivt holder UV-stråler ude. 

 
Vedligeholdelse

Vores trampoliner er i store træk vedligeholdelsesfrie. De er lavet i høj kvalitet og behøver ikke nogen direkte pleje. Man skal dog tænke på, at man ikke burde hoppe med sko på. Så kommer der grus og sand på hoppedugen, og det kan gøre ondt, hvis man falder på gruset. Små stenmærker kan med tiden kradse hul i hoppedugen, og derfor bør du hoppe uden at have nogen former for fodtøj på. Tøm dine lommer for nøgler og andre hårde genstande. Hvis man falder på dem, kan man komme til skade.

Trampolinen skal placeres så vandret som muligt, ellers kommer trampolinens hoppemidtpunkt til at blive forskudt, hvilket gør, at man kommer nærmere kanten og fjedrene belastes hårdere. Lidt hældningsgrad er ok, men ikke for meget. Man kan grave et hul i jorden for et eller et par ben og dermed afbalancere trampolinen. (nedgravning af trampolin)

 

Vinteropbevaring

Vi anbefaler, at man tager de bløde dele (kantbeskyttelse, hoppedug og sikkerhedsnet) ned om vinteren. Trampolinen kan klare at stå ude om vinteren i forhold til rustdannelse. Man kan sammenligne det med havemøbler. De kan stå ude om vinteren, men de holder sig pænere på langt sigt og det øger livstiden, hvis man stiller dem indendørs i vintermånederne.

Vælger man alligevel at have trampolinen ude året rundt, er det vigtigt, at man er opmærksom på, at der ikke ligger sne på trampolinen. Hvis sneen ligger på trampolinen over en længere periode, kan fjedrene blive sløve og miste effekten.

Man kan have som tommelfingeregel at tage sneen væk fra sin trampolin, når man fejer sne foran hoveddøren. 
 

Till vores trampoliner


X

Cookie Indstillinger