Stories   Nedgravning af trampolin

Nedgravning af trampolin

Flot og diskret tillæg til haven

En nedgravet trampolin bliver en flot og diskret del af haven. Uanset om trampolinen købes som træningsudstyr eller som legetøj til børnene, så har den noget for alle.

Den nedgravningsbare trampolin er øget i popularitet de sidste par år og ses nu i rigtigt mange haver. Den lave højde på ca. 30 cm gør den nem at komme til og fra. Desuden mindskes risikoen for skader også væsentligt, da faldhøjden er så lille.

Med hvad er egentlig en nedgravet trampolin, hvad skal man tænke på? Det vigtigste er hullet nedenunder. Hoppedugen er så finmasket, at det kun er en smule luft, der kan trænge igennem. Hullets funktion er at skabe en luftstrøm, så hoppet kan blive blødere. Sørg for, at trampolinen altid er placeret direkte over hullet.

Forskellige trampoliner har brug for huller af forskellig dybde. Læs derfor den tilhørende manual omhyggeligt.
Her kan du læse alt, hvad du har brug for at vide om størrelse og dybde.

Når hoppesæsonen er ovre, er det vigtigt at tage trampolinen ned. Selvom vores trampoliner er lavet for at klare et nordisk klima, bliver trampolinens livslængde øget væsentligt, hvis du passer godt på den.

Hoppeeksperten anbefaler, at alle bløde dele, inklusive fjedre, opbevares indendørs under vinterhalvåret. Rammen kan forblive udendørs, men husk at dække hullet, så børn og dyr ikke kan falde i. Det kan eksempelvis undgås ved, at man placerer brædder over hullet. En presenning kan beskytte hullet fra at samle vand.

 

Se vores nedgravningsbare trampoliner >>

 

 
X

Cookie Indstillinger