Stories   Køb af trampolin

Køb af trampolin

Vigtige ting at tænke på

Det kan være ganske forvirrende at vælge, hvilken trampolin man skal købe. Der findes mange forskellige modeller at vælge imellem. Alle med forskellig kvalitet, sikkerhed og holdbarhed. Har du nogle spørgsmål, er vi aldrig længere væk end en telefonsamtale. Ring på 36 49 50 00!

 

Trampolin-test

Nordens største trampolintest 2015. Vinder: North Challanger. Se testresultatet her!

 

Vigtige ting at tænke på, når du skal købe en trampolin

 

1. Det første og bedste råd, vi kan give dig, er: 
 
Sats på kvalitet! Brug lidt ekstra og afstå fra at købe en billig trampolin i et varehus eller i en lavprisbutik. Vi garanterer, at det belønner sig i længden. En billig trampolin er som regel af dårligere kvalitet, og det gælder samtlige af trampolinens dele. Den er lettere og dermed ikke lige så stabil, rustdannelsen er hurtig i svejsningerne og de har dårligere fjedring. Den har oftest en kantbeskyttelse af ringe kvalitet, som ikke dækker fjedrene og rammen ordentligt, hvilket kan forårsage alvorlige ulykker, og fjedrene og rammen kan derfor være slidt op efter bare nogle måneder. Læs mere her!

 

2. Tænk på sikkerheden
 
Ligesom i hvilken som helst anden sport, kan du komme til skade. Men der findes ting, du kan gøre for at minimere riskoen.

  • Sats på kvalitet! De billigere trampoliner er ikke sikre.
  • Køb et sikkerhedsnet, specielt hvis små børn skal hoppe. Det er også en god sikkerhedsforanstaltning for større børn og voksne. De fleste af vores trampoliner kan graves ned for at mindske faldhøjden (kig efter "InGround" her på hjemmesiden).
  • Hop ikke flere samtidigt! Sammenstød står for over halvdelen af trampolinskader. Børn under 6 år har ikke fuldt udviklet balanceevne, og derfor bør de hoppe alene. Læs mere her!

 

3. Hvilken størrelse skal jeg vælge?
 
Størrelsen på din trampolin afhænger naturligvis af, hvor meget plads du har. Den bør placeres på en plan græsplæne med fri plads og uden forhindringer omkring. Det er især vigtigt, hvis du ikke har et sikkerhedsnet.

Man kan sige, at det ved et større springareal bliver sjovere at hoppe (synes vi selv), og det kommer til at føles mere sikkert.

 

4. Køb en stige.
 
Hvis din trampolin ikke skal graves ned, anbefaler vi, at du køber en stige. Det betyder utroligt meget. Med en stige bliver det nemmere at komme op i trampolinen - især i forhold til mindre børn og i tilfælde af, at man har et sikkerhedsnet monteret.

 

Køb af en trampolin hos Hoppeeksperten

Hvis du bestemmer dig for at købe en trampolin hos Hoppeeksperten, får du med garanti en høj kvalitet og et holdbart og sikkert produkt, som du kommer til at have stor glæde af i mange år fremover.

Alle vores trampoliner holder samme høje klasse. Er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig pr. e-mail eller på telefonnummer 36 49 50 00.

  
 


X

Cookie Indstillinger