Horizon Protection System

Beskytter dit barn mod ulykker

HPS™ er et unikt sikkerhedssystem, som er designet af svenske ingeniører og udviklet for at gøre det sikkert at hoppe på trampolin. HPS™ beskytter dit barn mod ulykker.

 
North Trampoline sætter en ære i at forsyne markedet med en af verdens sikreste trampoliner. En sikker trampolin mindsker alle de risici, der er forbundet med at hoppe på en trampolin. Vi ønsker at vi, vores børn og vores kunder skal kunne have det sjovt.

Derfor gør vi leg sikker på en helt ny måde.

 

Trampolinens HPS

 

En fordel med HPS™ er vores specialdesignede dug, som fortsætter ud over fjedrene og stort set eliminerer risikoen for at få foden i klemme mellem fjedrene. Hvis man lander forkert, kan det blive en meget smertefuld oplevelse. Vi ønsker, at vores kunder skal kunne hoppe uden at bekymre sig om at komme til skade.
 

 

 

Sikkerhedsnettets HPS

Et andet HPS™- design gælder vores sikkerhedsnet. Vi har tilføjet en ekstra flig på indersiden af nettet. Hvis man lander på kanten af sikkerhedsnettet, vil brugerens fod blive standset og holde sig inden for afskærmningen i stedet for at smutte ud. Det øger brugerens sikkerhed på trampolinen – især når der bliver løbet langs kanten, som mange børn elsker at gøre.