Kundeservice   Betaling

Betaling

 

   

 

Betaling med Klarna
 

Betaling sker altid til Klarna. Du kan finde mere information om Klarna på deres hjemmeside
 

Kortbetalinger

Hvis vi ikke er i stand til at trække pengene på dit betalingskort på betalingsdagen (betalingsdagen er den dag hvor dit køb afsendes til dig), vil vi 3 gange yderligere forsøge at trække pengene på dit kort. Lykkes det ikke at opnå fuld betaling på denne måde, vil vi sende dig en faktura for det resterende beløb. I et sådant tilfælde vil Faktura Betingelserne finde anvendelse på dit køb. Bemærk venligst at i overensstemmelse med Faktura Betingelserne vil manglende betaling af en faktura betyde, at vi behandler den udestående betalingssum som gæld, der er underlagt vores gældsinddrivelsesprocedure.
 

Køb nu - betal senere!
Betal senere er en betalingsmåde, som giver dig mulighed for at betale 14 dage efter afsendelse af varerne, eller efter du har fået adgang til tjenesten/det digitale indhold. Vi overdrager opkrævning og inddrivelse af dit køb til Klarna Bank AB (publ) ("Klarna"). Klarna sender betalingsoplysningerne til dig i form af et indbetalingskort, så du kan betale direkte til dem. Du kan finde mere information samt kontaktoplysninger på klarna.dk.
 

Betal efter levering af din bestilling
Med Klarna er du omfattet af forbrugerbeskyttelse. Det betyder blandt andet, at Klarna hjælper dig, hvis der er problemer i forbindelse med dit køb, og at du ikke behøver at betale for dine varer, før du har modtaget dem.

For mere information, besøg https://www.klarna.com/dk/klarnas-koberbeskyttelse/

Omkostninger og gebyrer
Vi opkræver et fakturagebyr på 0 DKK for hvert køb. Hvis betalingen udebliver pålægges en påmindelsesafgift på 100,00 kr samt morarenter på 8,05 %.
 

Kreditvurdering og Klarnas håndtering af dine personlige oplysninger
Hvis du vælger Betal senere, foretager Klarna en vurdering af din kreditværdighed for at afgøre, om de kan tilbyde dig betalingsmetoden. Klarna behandler dine persondata for at udføre vores forpligtelser i denne aftale og til de yderligere formål, der er beskrevet i vores Databeskyttelsespolitik. Vores Databeskyttelsespolitik kan du finde her, og på vores hjemmeside. Ved brug af Klarnas tjenester bekræfter du, at du har læst denne meddelelse. Vi behandler dine persondata for eksempel for at identificere dig og udføre kundeanalyse, kreditvurderinger, markedsføring og forretningsudvikling. Vi overfører muligvis også dine data til udvalgte partnere (såsom kreditorreference bureauer), som muligvis er etableret uden for EU/EØS. I Databeskyttelsespolitik er der mere information om vores datadeling, dine rettigheder med hensyn til dine data, hvor du kan kontakte os med spørgsmål eller indsende en klage til en myndighed.
 

Her kan du finde deres brugervilkår. Anvendelse af disse oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnas politik til beskyttelse af personlige oplysninger.


North Trampoline krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Klarna.

Avero AB som er hovedselskabet bag North Trampoline hjælper os med at tage imod betalinger med kreditkort. Derfor kommer der til at stå Avero AB og ikke North Trampoline på dit kontoudtog fra dit pengeinstitut.
 

Klarna blev grundlagt i 2005 med ambitionen om at gøre en ende på dårlige erfaringer med usikker nethandel. I dag er virksomheden en af Europas største banker – kendt for enkle, sikre og smoooth betalingsløsninger, som giver kunderne en god oplevelse.
Klarna, der er repræsenteret på 17 markeder og drives af over 2500 medarbejdere, opfylder behovet for 80 millioner forbrugere og 190 000 butikker. Virksomheden tilbyder direkte betalinger, mulighed for at betale efter levering og afbetalingssystemer med blot et enkelt klik. 

X

Cookie Indstillinger