Vore kunder siger


Velkommen til Hoppeeksperten!

Herligt, at du overvejer at købe en trampolin! Vi håber, at du finder en model, som du bliver rigtig glad for.
 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig!
 
Ring på 36 49 50 00, eller send en e-mail til info@hoppeeksperten.dk
Trampolin – bedst i test!

Med en trampolin i haven har du det sjoveste træningsredskab lige uden for din dør. En trampolin er ikke bare et legeredskab, den giver også en fantastisk træning, uden at man tænker over det. Man hopper jo, fordi det er sjovt.
 
Vi har et nøje udvalgt sortiment af trampoliner, som er velegnede for alt fra familier til professionelle fra svenske North Trampoline.
 
I vores købsguide og andre steder på vores hjemmeside kan du information om de forskellige dele af en trampolin, tips til vedligeholdelse og sikkerhed, samt svar på ofte stillede spørgsmål.
 
Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores fantastiske kundeservice. Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig med at finde den rette trampolin.
 

En trampolin, der sætter kvalitet og sikkerhed i fokus

Hvis man køber en billig trampolin i et varehus eller i et byggemarked, skal man være forberedt på, at den kan ruste og være ødelagt inden for et eller to år. Desuden er kantbeskyttelsen og fastgørelseselementerne af ringe kvalitet, hvilket øger risikoen for skader. Høj kvalitet betaler sig i længden. Så enkelt er det.
 
Med vores trampoliner satser vi på kvalitet i både materiale og udformning. Det giver en lang holdbarhed, høj sikkerhed og en fantastisk ydeevne. Det er også derfor vi blev kåret til ”Bedst i Test” af både Statens tekniska Forskningsinstitut og SVT's program R.E.A.
 
Hjerteligt velkommen hos Hoppeeksperten!
 

X

Cookie Indstillinger