Trampolin for børn?

Trampolin for børnEr et spørgsmål vi ofte får hos Hoppeeksperten. Man kan vel sige, at alle vores trampoliner er velegnet til børn. De er velegnede til både små og store. 
 
Det kan være svært at vælge den rigtige trampolin, men for at gøre det nemmere, går vi her mere i detaljer.

Favorit er absolut en trampolin egnet til børn, men den er en smule sværere at hoppe på. Du bør mindst have en vægt på 30 kg for at føle dig godt tilpas, da trampolinen kan virke hård. Man kan lave den blødere, så den går ned til 20 kg ved hjælp af en softpakke. Vi har en softpakke som indeholder 16 bløde fjedre.


Næste trampolin vi har er Champion, som er meget velegnet til børn. Idealvægten er mellem 30-100 kg, men de som vejer mindre finder også den sjov og passende – og ikke for hård.
 
Hvis vi ser på Jumping Styles, så har den et helt andet udseende. Er det en trampolin for børn? Ja, for den er den samme som en Champion og har de samme gode egenskaber, men fremstår i et unikt design.

 
 

Ting at huske på, når du skal købe en trampolin til børn.

 

Der er flere ting at tænke på, men det er vigtigt at huske SIKKERHED går forud for alt. Specielt når det gælder trampoliner til børn.

Det er vigtigt at have et sikkerhedsnet, som holder og sidder fast selvom man ryger ind i nettet. En anden fordel ved vores sikkerhedsnet er at det er konstrueret med automatisk lukning og ikke med en lynlås, som ofte går i stykker, hvilket øger risikoen for at børnene falder ud.

Kantbeskyttelsen er en anden vigtig del. Champions kantbeskyttelse er 3 cm tyk og dækker både ramme og fjedre. Det bør være en selvfølge at prioritere sikkerhed. Er sikkerheden ikke i orden, så er det ikke en trampolin der er egnet til børn.

En trampolin er absolut er god træning for børn og voksne. Samtidigt giver det god lejlighed til at komme ud og røre sig – samtidigt med det er morsomt.

Afsluttende kan man sige, at med Hoppeeksperten kan du være sikker på at finde en god og sikker trampolin til børn. Husk på, at når du vælger, skal du vælge den trampolin som føles rigtig. Men vigtigst af alt, gå aldrig på kompromis med sikkerheden.